Obnoviť stránku

Concept RK4080

4,8 36 hodnotení
Super cena
27,90 € Ušetríte 1,10 €

Concept RK4080

Nerezová kanvica Concept RK4080 nielen rýchlo a úsporne ohrieva vodu, ale je tiež jedinečným dizajnovým doplnkom do každej domácnosti. Rýchle ohriatie vody je zaistené vďaka príkonu 2 200 W, takže nebudete musieť čakať na vriacu vodu príliš dlho. Kanvica s objemom 1,7 l je vybavená vyberateľným filtrom a poistkou proti chodu bez vody. Vykurovacia špirála rýchlovarnej kanvice Concept RK4080 je schovaná pod vykurovacím dnom, takže nenarušuje jej štýlový dizajn.

Kvalitné tvrdené sklo

Konektor STRIX

Dva farebné varianty

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK4080

  • Trojitý bezpečnostný sytém kanvice Concept
  • Objem rýchlovarnej kanvice 1,7 l
  • Kvalitný konektor STRIX
  • Elegantný dizajn rýchlovarnej kanvice Concept
  • Vodoznak na rýchle a presné určenie hladiny vody
  • Vykurovacia špirála ukrytá pod vykurovacím dnom
  • Vyberateľný filter rýchlovarnej kanvice Concept
  • Otočná základňa prispôsobuje ovládanie ľavákom aj pravákom

Elegantný dizajn rýchlovarnej kanvice Concept RK4080

Vďaka elegantnému dizajnu a kvalitnému spracovaniu sa rýchlovarná kanvica Concept stane ozdobou každej domácnosti. Kanvica je vybavená LED diódami, ktoré zabezpečia jej rozsvietenie v čase prevádzky. Objem rýchlovarnej kanvice je 1, 7 l, takže budete schopní pripraviť až 7 šálok naraz.

Kvalitné tvrdené sklo

Rýchlovarná kanvica Concept RK4080 je vyrobená z tvrdeného a zdravotne nezávadného skla, ktoré bez problému odolá vysokým teplotám a je veľmi odolné proti škvrnám.

STRIX konektor rýchlovarnej kanvice Concept RK4080

Vysokú životnosť rýchlovarnej kanvice Concept RK4080 zaistí konektor britskej značky STRIX, ktorá je zárukou vysokej kvality.

Jednoduchá manipulácia s kanvicou

Veko kanvice Concept RK4080 otvoríte jednoducho pomocou stlačenia tlačidla umiestneného na držadle, takže kanvicu veľmi ľahko a rýchlo naplníte. Tvarované ústie kanvice zaistí jednoduché nalievanie vody do hrnčekov. Poteší vás tiež vyberateľný filter, ktorý sa jednoducho čistí. Otočná základňa zaručí rýchlu a presnú manipuláciu s rýchlovarnou kanvicou Concept RK4080.

Bezpečnostný systém kanvice Concept RK4080

Vďaka trojitému bezpečnostnému systému kanvice je zaistená dokonalá bezpečnosť. Kanvica Concept RK4080 sa po dosiahnutí bodu varu automaticky vypne. K automatickému vypnutiu dôjde tiež v prípade, že ju zapnete omylom prázdnu, prípadne vyberiete z podstavca skôr.

Vyberte si z dvoch variantov

Ak vás tento model rýchlovarnej kanvice Concept zaujal, ale z nejakého dôvodu sa vám nepáči jeho farba, môžete zvoliť model RK4081 v červenom vyhotovení.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný
Kód:  CONRK245
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RK4080
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17