Obnoviť stránku

CONCEPT RK3340 INTUITIVE

1,6 13 hodnotení
50,39 €

CONCEPT RK3340 INTUITIVE

Hľadáte kvalitnú a dizajnovo prepracovanú kanvicu? V tom prípade vás určite zaujme rýchlovarná kanvica Concept RK3340 INTUITIVE. Kanvica v čiernom vyhotovení urobí parádu v každej domácnosti. Rýchlovarná kanvica Concept RK3340 INTUITIVE má dostatočnú kapacitu aby zvládla pripraviť až 7 šálok vody na jedno naplnenie, takže svoje uplatnenie nájde aj v početnejších rodinách. Benefitom kanvice je stredový konektor britskej značky STRIX, ktorý zaručuje dlhú životnosť spotrebiča. O vašu bezpečnosť sa stará dvojnásobný bezpečnostný systém, vďaka ktorému bude obsluha rýchlovarnej kanvice naozaj jednoduchá a bezpečná. K dispozícii máte aj možnosť regulácie teploty v 5 stupňoch 40 °C, 60 °C, 80 °C, 90 °C a 100 °C.


Dizajn

Cool Touch povrch

Regulácia teploty


Rýchlovarná kanvica Concept RK3340 INTUITIVE, 1,7 l – kľúčové vlastnosti

  • Rýchlovarná kanvica Concept RK3340 INTUITIVE je vyrobená v elegantnom čiernom vyhotovení
  • Pripravíte až 7 šálok vody na jedno naplnenie
  • Kanvica Concept RK3340 INTUITIVE s možnosťou regulácie teploty
  • Funkcia KEEP WARM ohrieva vodu počas 12 hodín
  • Kanvicu tvorí špeciálny Cool Touch povrch
  • Stredový konektor britskej značky STRIX
  • Otočná základňa kanvice Concept RK3340 INTUITIVE vám uľahčuje manipuláciu
  • Dvojnásobný bezpečnostný systém

Rýchlovarná kanvica Concept RK3340 INTUITIVE nájde uplatnenie v každej domácnosti

Ak hľadáte kanvicu, ktorá je štýlová, potom je pre vás Concept RK3340 INTUITIVE ako stvorená. Na prvý pohľad vás zaujme svojím prepracovaným dizajnom v atraktívnej čiernej farbe a digitálnym displejom, ktorý skvele zapadne do interiéru vašej kuchyne. V kanvici Concept RK3340 INTUITIVE pripravíte až 7 šálok vody na jedno naplnenie.

Kanvica Concept RK3340 INTUITIVE s možnosťou regulácie teploty

Medzi hlavné prednosti rýchlovarnej kanvice Concept RK3340 INTUITIVE patrí bezpochyby regulácia teploty, ktorú si môžete pohodlne nastaviť v 5 stupňoch 40 °C, 60 °C, 80 °C, 90 °C a 100 °C. Vždy si tak môžete prispôsobiť teplotu pre daný nápoj. Termoreguláciu oceníte aj pri príprave detských kaší, ktoré je potrebné pripravovať pri nízkej teplote. Súčasťou rýchlovarnej kanvice Concept RK3340 INTUITIVE je tiež praktická funkcia KEEP WARM, ktorá opakovane ohrieva vodu počas 12 hodín.

Stredový konektor STRIX

O kvalite rýchlovarnej kanvice Concept RK3340 INTUITIVE vás presvedčí stredový konektor britskej značky STRIX. Tento konektor sa pýši tým, že zaručuje dlhú životnosť kanvice. Zároveň slúži na ľahké umiestnenie kanvice Concept RK3340 INTUITIVE na podstavec.

Kanvicu Concept RK3340 INTUITIVE tvorí špeciálny Cool Touch povrch

Telo rýchlovarnej kanvice Concept RK3340 INTUITIVE je vyrobené presne tak, aby ste sa pri manipulácii nijako nepopálili. Kanvica je vybavená špeciálnym Cool Touch povrchom, ktorý je pri akomkoľvek dotyku stále bezpečne studený.

Rýchlovarná kanvica Concept RK3340 INTUITIVE s jednoduchou manipuláciou

Rýchlovarná kanvica Concept RK3340 INTUITIVE je vybavená tak, aby vám čo najviac uľahčila jej obsluhu. Hrdlo má ideálny tvar, skvele slúžiaci na nalievanie do šálok. Tlačidlom v rukoväti ľahko a rýchlo otvoríte veko kanvice, ktoré je možné pohodlne celé vybrať. Vďaka otočnej základni sa nemusíte starať o to, ako rýchlovarnú kanvicu Concept RK3340 INTUITIVE na základňu položíte. Veľký vodoznak vo vnútri varnej nádoby ponúka prehľad o aktuálnom množstve vody.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť pri obsluhe rýchlovarnej kanvice Concept RK3340 INTUITIVE sa postará dvojnásobný bezpečnostný systém. Ten zaistí, že sa kanvica Concept automaticky vypne v prípade, že voda v nej dosiahne bod varu. Rýchlovarná kanvica RK3340 INTUITIVE sa dokonca vypne aj vtedy, pokiaľ v nej nie je už žiadna voda.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Dvojitý plášť, Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 1 500 W
Typ filtra Žiadny

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CONRK369
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RK3340
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19