Obnoviť stránku

Concept RK3230, 1,7 l, nerez

4,8 42 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
27,90 €

Concept RK3230, 1,7 l, nerez

Hľadáte kvalitnú a pritom cenovo dostupnú kanvicu? Potom je rýchlovarná kanvica Concept RK3230 stvorená práve pre vás. Rýchlovarná kanvica Concept RK3230 v nerezovom vyhotovení je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a ponúka objem 1,7 litra, takže svoje uplatnenie nájde aj v početnejších rodinách. Obsluha a údržba kanvice je naozaj jednoduchá a rýchla. O vašu bezpečnosť sa postará dvojnásobný bezpečnostný systém, vďaka ktorému sa nemusíte manipulácie s rýchlovarnou kanvicou Concept obávať.

Objem 1,7 l

Otočná 360°

Jednoduchá údržba


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK3230

  • Rýchlovarná kanvica Concept RK3230 ponúka objem 1,7 litra
  • Vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Kanvica sa po dovarení vody sama vypne
  • Široké hrdlo vám umožní kanvicu ľahko vyčistiť
  • Otočný podstavec o 360°
  • Tvar podstavca vám umožní uschovanie prívodného kábla
  • Ukazovateľ vodnej hladiny
  • Kontrolka prevádzky
  • Ústie kanvice zaistí presné nalievanie vody do šálky
  • Optimálne tvarovaná rukoväť

Kanvica Concept nájde uplatnenie v každej domácnosti

Rýchlovarná kanvica Concept RK3230 ponúka objem 1,7 litra. Vďaka vodoznaku spoznáte koľko vody ste do kanvice naliali. Kanvica Concept RK3230 je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá zároveň ladí do každej kuchyne. Nenápadný dizajn oceníte predovšetkým ak máte radi jednoduché a pritom moderné doplnky. Kanvica nehrdzavie a neohrozí tak vaše zdravie. O vašu bezpečnosť sa postará dvojnásobný bezpečnostný systém. Ten vám zaručí, že sa kanvica po dovarení vody sama vypne. V prípade, že ste zabudli do kanvice naliať vodu, nemusíte sa ničoho obávať. Kanvica sa automaticky vypne a po vychladnutí ju môžete znovu použiť.

Jednoduchá a rýchla údržba

Kvalitná a pritom cenovo dostupná rýchlovarná kanvica Concept RK3230 splní všetky vaše očakávania. Sitko proti vodnému kameňu môžete vybrať a potom umyť. Kanvica tak bude vyzerať stále ako nová. Jej výhodou je otočný podstavec o 360°, na ktorý môžete rýchlovarnú kanvicu postaviť z akéhokoľvek uhla. Tvar podstavca vám umožní uschovanie prívodného kábla.

Jednoduchá obsluha kanvice Concept

O dokonalú manipuláciu s kanvicou Concept RK3230 sa postará optimálne tvarovaná rukoväť. Ústie kanvica zase zaistí presné nalievanie vody do šálkyPri napúšťaní vody do kanvice stačí veko otvoriť stlačením jedného tlačidla, ktoré je umiestnené na rukoväti kanvice.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Antikoro

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CONRK661
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RK3230
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11