Obnoviť stránku

Concept RK3220

4,3 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept RK3220

Kvalitný nerez
Konektor Strix
Objem 1,7 l
Concept RK3220

Objem 1,7 l

Rýchlovarná kanvica Concept RK3220 ponúkne objem 1,7 l, vďaka čomu môžete uvariť čaj pre celú rodinu. Ľahká kontrola množstva vody v kanvici je zaistená prostredníctvom veľkého vodoznaku. Nádoba kanvice Concept RK3220 je vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Vďaka použitiu špeciálneho materiálu máte zaistené, že nedôjde ku korózii ani poškodeniu vášho zdravia.

Praktická vo všetkých smeroch

Široké telo tejto rýchlovarnej kanvice od spoločnosti Concept umožňuje veľmi jednoduché čistenie, a to vrátane sitka proti vodnému kameňu. Rýchlovarnej kanvici Concept RK3220 nechýba ani praktický otočný podstavec.

Concept RK3220
Concept RK3220

Kvalita na dlhšiu životnosť

Rýchlovarná kanvica Concept RK3220 je vyrobená z kvalitného nerezu, ktorý vydrží takmer čokoľvek. Značkový britský konektor Strix navyše zaistí aj dlhšiu životnosť tejto kanvice, vďaka kvalite použitých materiálov.

Pohodlné nalievanie a vylievanie vody

Rýchlovarná kanvica Concept RK3220 má optimálne tvarované ústia, vďaka čomu vám zaistí vždy presnú ruku pri nalievaní vody do šálky. Plnenie kanvice Concept RK3220 vodou už vôbec nie je žiadny problém. Veko kanvice jednoducho otvoríte jednoduchým stlačením jedného tlačidla, ktoré je umiestnené na držadle nádoby.

Concept RK3220
Concept RK3220

Bezpečnosť na prvom mieste

Rýchlovarná kanvica Concept RK3220 disponuje dvojnásobným bezpečnostným systémom. Vďaka tomuto systému sa po dovarení vody sama vypne. V prípade, že ste do kanvice zabudli naliať vodu, nedôjde k jej zapnutiu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 2 200 W

Farba

Farba Strieborná
Kód:  CONRK032
Produktové číslo:  8595631003183
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02