Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept RK3181

4,7 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept RK3181

Inovatívna kráska s termoreguláciou. Rýchlovarná kanvica Concept RK3181 Sinfonia disponuje značkovým konektorom Strix. Ten vďaka kvalite použitých materiálov predlžuje životnosť kanvice. Sinfonia vás poteší možnosťou regulácie teploty. Tú využijete na prípravu horúcich nápojov, ktoré vyžadujú špecifickú teplotu. Nastaviť ju môžete v rozmedzí 50 °C až 100 °C, v jednotlivých krokoch po 5 °C. Jednoduché a intuitívne ovládanie je umiestnené na držadle. Ďalšou užitočnou funkciou je Keep Warm, teda udržiavanie teploty vody. Pohodlnú manipuláciu zaisťuje podstavec, ktorý je otočný o 360°. Kanvicu naň môžete postaviť z akéhokoľvek uhla. Navyše do podstavca môžete uschovať aj prívodný kábel.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 1,7 l
  • Termoregulácia na držadle
  • Nastavenie teplôt v rozmedzí 50 - 100 °C, odstupňované po 5 °C
  • Funkcia udržiavania teploty vody Keep Warm
  • Zvuková signalizácia po dosiahnutí požadovanej teploty
  • Kvalitný značkový konektor Strix
  • Trojnásobný bezpečnostný systém
  • Automatické vypnutie
  • Ochrana proti chodu bez vody

Bezpečnosť predovšetkým

Sinfonia je vybavená trojitou bezpečnostnou ochranou. Potenciálne riziká teda postráži sama: po dovarení vody sa automaticky vypne, neumožní chod bez vody a po zložení kanvice z podstavca sa už sama nezapne. Môžete sa na ňu spoľahnúť v akejkoľvek situácii. Kanvica kombinuje elegantný lesklý nerez a snehobiely povrch Cool Touch. Použité materiály sú zárukou vysokej odolnosti. Optimálne tvarované ústie kanvice zjednodušuje plnenie vodou aj nalievanie do šálky. Otváranie veľkého veka zvládnete jednoduchým stlačením tlačidla, ktoré nájdete v jeho hornej časti. 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, LCD displej, Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu
Príkon 2 400 W

Farba

Farba Biela
Kód:  CONRK023
Produktové číslo:  RK3181
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09