Obnoviť stránku

Concept RK3170

4,7 124 hodnotení
Super cena
53,90 € Ušetríte 5,10 €

Concept RK3170

Už sa nespálite
Regulácia teploty
Kvalitný konektor
Concept RK3170

Už sa nespálite

Inovatívny dizajn rýchlovarnej kanvice Concept RK3170 je zaistený kombináciou elegantného lesklého nerezu s čisto bielym povrchom Cool Touch. Vďaka prítomnosti tohto elegantného bieleho povrchu máte istotu, že sa o povrch kanvice Concept RK3170 nespálite. Rýchlovarná kanvica Concept ponúka objem 1,7 l, vďaka čomu môžete pohodlne uvariť kávu aj pre viacerých priateľov naraz.

Čo si uvaríte vy?

Jednou z hlavných výhod kanvice je funkcia regulovania teploty: môžete si vybrať 70 °C, 80 °C, 90 °C alebo 100 °C. Jednoducho si vychutnajte dokonalý nápoj. Rýchlovarnej kanvici nechýba ani funkcia KEEP WARM, ktorá sa postará o udržiavanie teploty.

Concept RK3170
Concept RK3170

Kvalitné spracovanie

Rýchlovarná kanvica Concept RK3170 je vyrobená z kvalitného nerezu, ktorý vydrží takmer čokoľvek. Vďaka použitiu tohto kvalitného materiálu máte zaistené, že nedôjde ku korózii ani poškodeniu vášho zdravia. Značkový britský konektor Strix  navyše zaistí aj dlhšiu životnosť tejto kanvice, vďaka kvalite použitých materiálov.

Praktická vo všetkých smeroch

Široké telo tejto rýchlovarnej kanvice od spoločnosti Concept umožňuje veľmi jednoduché čistenie, a to vrátane sitka proti vodnému kameňu. Rýchlovarnej kanvici Concept RK3170 nechýba ani praktický otočný podstavec.

Concept RK3170
Concept RK3170

Bezpečnosť na prvom mieste

Rýchlovarná kanvica Concept RK3170 disponuje trojnásobným bezpečnostným systémom. Vďaka tomuto systému sa po dovarení vody sama vypne. V prípade, že ste do kanvice zabudli naliať vodu, nedôjde k jej zapnutiu. Keď zložíte kanvicu Concept RK3170 z podstavca a vrátite ju späť, už sa sama nezapne.

Pohodlné nalievanie a vylievanie vody

Optimálne tvarované ústie rýchlovarnej kanvice Concept RK3170 vám vždy zaistí presnú ruku pri nalievaní vody do šálky. Plnenie kanvice Concept RK3170 vodou už vôbec nie je žiadny problém. Veko kanvice jednoducho otvoríte jednoduchým stlačením jedného tlačidla, ktoré je umiestnené na držadle tejto elegantnej nádoby.

Concept RK3170
Concept RK3170

Vyberte si tú svoju

V prípade, že sa vám do kuchyne nehodí práve biela, môžete si rýchlovarnú kanvicu Concept RK3170 zaobstarať aj v grafitovo čiernej farbe.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti LED osvetlenie, Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CONRK026
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RK3170
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13