Obnoviť stránku

Concept RK2335

4,3 3 hodnotení
15,90 €

Concept RK2335

Praktická rýchlovarná kanvica Concept RK2335 v sivej farbe vám za niekoľko okamihov ohreje 1,7 l vody na čaj, alebo kávu. Konvička je vybavená vodoznakom, takže budete stále vedieť, koľko vody sa bude ohrievať. Spotrebič sa ľahko udržuje aj čistí. Kanvica má vyberateľné sitko proti vodnému kameňu a podstavec otočný o 360°. Nádoba je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a má moderný dizajn.


Objem 1,7 l

Otočná o 360°

Jednoduchá údržba


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK2335

  • Plastová rýchlovarná kanvica v bielom vyhotovení so sivými doplnkami
  • Kanvica RK2335 Palette ponúka objem 1,7 l
  • Bezšpirálová nádoba otočná o 360°, veľký vodoznak
  • Dvojnásobný bezpečnostný systém
  • Kvalitný značkový konektor Strix
  • Vyberateľné sitko proti vodnému kameňu
  • Jednoduchá údržba

Rýchlovarná kanvica Concept nájde uplatnenie v každej domácnosti

Rýchlovarná kanvica Concept RK2335 s objemom 1,7 litra v elegantnom bielom vyhotovení so sivými doplnkami vkusne doplní interiér vašej kuchyne. V kanvici na jedno naplnenie pripravíte až sedem šálok vody. Vodoznak umiestnený na rýchlovarnej kanvici vám zabezpečí dokonalý prehľad o tom, aké množstvo vody sa v nej práve nachádza. Nechýba ani svetelný indikátor prevádzky, ktorý je umiestnený vo vypínači a rozsvieti sa vždy, keď kanvicu zapnete.

Jednoduchá a rýchla obsluha

Rýchlovarná kanvica Concept RK2335 Palette je praktická vo všetkých smeroch. Poteší vás jednoduchou a rýchlou údržbou. Voda sa filtruje cez jemný filter, ktorý slúži aj proti vodnému kameňu. Môžete ho tiež vybrať a ľahko vyčistiť. O 360° otočná základňa kanvice Concept vám uľahčuje manipuláciu. Kanvicu môžete pohodlne postaviť z akéhokoľvek uhla.

Bezpečnosť rýchlovarnej kanvice na prvom mieste

Rýchlovarná kanvica Concept RK2335 je vybavená tak, aby vám čo najviac uľahčila jej obsluhu. Optimálne tvarované široké hrdlo vám umožní pohodlne plniť kanvicu vodou bez toho, aby ste ju museli otvoriť. Zároveň je ideálne na nalievanie do šálok. Tlačidlom v rukoväti ľahko a rýchlo otvoríte veko kanvice. O vašu bezpečnosť pri obsluhe rýchlovarnej kanvice Concept RK2335 sa postará dvojnásobný bezpečnostný systém. Ten zaručí, že sa konvica Concept automaticky vypne v prípade, že voda v nej dosiahne bod varu, alebo ak ju omylom zapnete prázdnu.

Niekoľko farebných variantov rýchlovarnej kanvice Concept

Spoločnosť Concept myslela na každého z vás. Ponúka totiž až niekoľko farebných variantov. Veríme, že si nájdete presne takú kanvicu, aká bude lahodiť vášmu oku a krásne oživí interiér vašej kuchyne.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Skrytá špirála
Funkcie Ukazovateľ vodnej hladiny
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Sivá
Kód:  CONRK044
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595631003398
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17