Obnoviť stránku

Concept RK0050

4,4 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
31,90 €

Concept RK0050

Keramická rýchlovarná kanvica GOLF RK0050

Keramický materiál
Zaujímavý 3D dizajn
Jednoduchá údržba
 Concept RK0050

Späť do minulosti

Keramická kanvica Concept RK0050 Golf v sebe kombinuje tradíciu a moderné technológie. Zaujímavý je pri kanvici Concept RK0050 jej Golf 3D dizajn, ktorý v kombinácii s čistou bielou pôsobí veľmi elegantne. Túto kanvicu od spoločnosti Concept môžete použiť ako klasickú kanvicu pri servírovaní svojho obľúbeného čaju priamo na stôl.

Voda pre všetkých

Keramická kanvica Concept RK0050 Golf disponuje objemom 1,2 l, čo je dodatočný objem na každodenné použitie. Samozrejmosťou je vodoznak, vďaka ktorému môžete ľahko skontrolovať množstvo vody v kanvici a 360° otočný podstavec.

 Concept RK0050
 Concept RK0050

Keramický materiál

Keramická kanvica Concept RK0050 Golf je vyrobená zo zdravotne nezávadného materiálu a na rozdiel od sklenenej kanvice vás pri keramickej nemusí trápiť viditeľný vodný kameň. Vďaka keramickému materiálu sa kanvica Concept RK0050 ľahko čistí, izoluje hluk a udržuje lepšie teplo. Navyše uvarená voda nemá typický zápach, ako to môže byť v prípade plastových kanvíc.

Pohodlné nalievanie a vylievanie vody

Odnímateľné veko tejto keramickej kanvice Concept zaistí pohodlné nalievanie vody. Úzky lievik sa zase postará o presné a bezpečné naliatie vody. Rýchlovarná kanvica Concept RK0050 je vybavená dvojitou bezpečnostnou ochranou. Potencionálne riziká teda postráži sama: po dovarení vody sa automaticky vypne a neumožní chod bez vody.

 Concept RK0050

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Keramika

Vlastnosti

Objem 1,2 l
Vlastnosti Konektor Strix, Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie
Príkon 1 000 W

Dizajn

Dizajn Retro

Farba

Farba Biela
Kód:  CONRK050
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RK0050
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08