Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Concept RK-4060 sklo a nerez s nastavením teplôt 1,8 l

4,3 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept RK-4060 sklo a nerez s nastavením teplôt 1,8 l

Spríjemnite si ráno pohodovou prípravou vašej obľúbenej kávy alebo čaju v kanvici od českej spoločnosti Concept. Varná kanvica RK-4060 sa môže pochváliť elegantným dizajnom v kombinácii zdravotne nezávadného a odolného borosilikátového skla s nerez prvkami, ktorý skvele zapadne do každej kuchyne. Okrem jedinečného vzhľadu kanvica ponúka taktiež aj objem 1,8 l, ktorý dovoľuje pripraviť vriacu vodu naraz pre celú rodinu. Kanvica však oslní predovšetkým funkciou nastavenia teploty. Na výber je z piatich možných teplôt - 60/70/80/90/100 °C. A to ešte nie je všetko - každá z týchto teplôt má určenú svoju vlastnú farbu, ktorou je kanvica pri príprave vody vo vnútri presvietená. Po dosiahnutí zvolenej teploty vás kanvica zvukovo upozorní, že voda je už pripravená.

Kvalitný stredový konektor je zárukou dlhej životnosti a vysokej spoľahlivosti. O množstve vody v nádobe vás bude informovať praktický vodoznak. Kanvica disponuje tiež dômyselným otváraním veka pomocou tlačidla, funkciou automatického vypínania aj funkciou udržiavanie teploty. Výrobca myslel aj na vašu bezpečnosť a kanvicu vybavil 3 - násobným bezpečnostným systémom. Samozrejmosťou je sitko proti vodnému kameňu. Prepracované ústie kanvice zaručí, že voda nebude tiecť tam, kam nemá. Doprajte si vo vašej kuchyni luxus v podobe rýchlovarnej kanvice Concept!

Hlavné prednosti produktu:

  • Elegantný moderný dizajn
  • Farebné LED podsvietenie počas prevádzky
  • Možnosť výberu teploty - 60/70/80/90/100 °C
  • 3násobný bezpečnostný systém
  • Vodoznak pre maximálny prehľad
  • Funkcia udržania teploty
  • Rozmery: 225 x 250 x 155 mm
 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,8 l
Funkcie Udržanie teploty, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny
Príkon 2 200 W

Farba

Farba Antikoro
Kód:  CONRK013
Produktové číslo:  RK4060
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07