Obnoviť stránku

Concept RK-4051 Champagne

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept RK-4051 Champagne

Spríjemnite si ráno pohodovou prípravou vašej obľúbenej kávy alebo čaju v kanvici od českej spoločnosti Concept. Varná kanvica RK-4051 sa môže pochváliť elegantným dizajnom v kombinácii zdravotne nezávadného a odolného borosilikátového skla s kovovými prvkami farby Champagne, ktorý skvele zapadne do každej kuchyne. Kanvica navyše vďaka LED osvetleniu v spodnej časti modro svieti, čo ešte podčiarkuje jej moderný dizajn a dodáva jej šmrnc. Okrem jedinečného vzhľadu kanvica ponúka taktiež aj veľký objem 1,8 l, ktorý umožní uvariť vodu na čaj či kávu naraz nielen pre celú rodinu, ale k tomu aj pre návštevu. 

Kvalitný stredový konektor je zárukou dlhej životnosti a vysokej spoľahlivosti. O množstve vody v nádobe vás bude informovať praktický vodoznak. Kanvica disponuje tiež dômyselným otváraním veka pomocou tlačidla a funkciou automatického vypínania. Výrobca myslel aj na vašu bezpečnosť a kanvicu vybavil 2-násobným bezpečnostným systémom. Samozrejmosťou je sitko proti vodnému kameňu. Prepracované ústie kanvice zaručí, že voda nebude tiecť tam, kam nemá. Doprajte si vo vašej kuchyni luxus v podobe rýchlovarnej kanvice Concept!

Rozmery:
240 × 250 × 160 mm

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,8 l
Vlastnosti Filter
Funkcie Automatické vypnutie, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W

Farba

Farba Champagne
Kód:  CONRK011
Produktové číslo:  RK4051
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11