Obnoviť stránku

Concept RK-3150

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept RK-3150

Rýchlovarná kanvica značky Concept poteší kvalitným spracovaním a moderným dizajnom. Kanvica ponúka dostatočný objem 1,7 litra, o aktuálnom množstve vody vás bude informovať praktický vodoznak. Ten je počas prevádzky kanvice modro podsvietený, čím sa výrazne zvyšuje bezpečnosť používania prístroja. Kanvica je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá sa vyznačuje dlhou životnosťou bez hrdzaveniu. 

kľúčové vlastnosti

  • Elegantný a moderný dizajn
  • Modré LED podsvietenie
  • Praktické tlačidlo otvárania veka
  • Kvalitné konektor značky Strix

Komfortné a bezpečné používanie

Podstavec kanvica je o otočný 360 °, takže na neho kanvicu môžete umiestniť z akéhokoľvek uhla a umožňuje aj uschovanie prívodného kábla. Otváranie veka je riešené tlačidlom s ergonomickým prelisom tvarovaným práve pre váš prst, vďaka čomu sa nespálite ani pri opakovanom varení vody. Ďalšími funkciami zaisťujúcimi bezpečné používanie je automatické vypnutie pri dosiahnutí varu aj v prípade, že do kanvice zabudnete dať vodu. 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Otočná základňa
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 2 100 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Antikoro
Kód:  CONKR004
Produktové číslo:  RK3150
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07