Obnoviť stránku

Concept RK-0030 keramická 1.2 l s 2 šálkami a podšálkami

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept RK-0030 keramická 1.2 l s 2 šálkami a podšálkami

Spríjemnite si ráno pohodovou prípravou vašej obľúbenej kávy alebo čaju v keramickom sete od českej spoločnosti Concept. Keramická varná kanvica RK-0030 sa spolu s dvoma šálkami a podšálkou môže pochváliť elegantným dizajnom v bielej farbe so štýlovou kvetinovou potlačou, s ktorým skvele zapadne do každej kuchyne . Okrem jedinečného vzhľadu kanvica ponúka taktiež aj objem 1,2 l, vďaka ktorému sa perfektne hodí do menších domácností.

Kvalitný stredový konektor je zárukou dlhej životnosti a vysokej spoľahlivosti. Kanvica disponuje tiež originálnym otváraním veka pomocou praktickej úchytky. Výrobca myslel aj na vašu bezpečnosť a kanvicu vybavil 2 - násobným bezpečnostným systémom. Samozrejmosťou je sitko proti vodnému kameňu. Prepracované ústie kanvica zaručí, že voda nebude tiecť tam, kam nemá. Doprajte si vo vašej kuchyni luxus v podobe štýlovej rýchlovarnej kanvice Concept!

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Keramika

Vlastnosti

Objem 1,2 l
Príkon 1 350 W

Farba

Farba Biela
Kód:  CONRK012
Produktové číslo:  RK0030
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01