Obnoviť stránku

Concept RE2020 650W

2,9 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
44,90 €

Concept RE2020 650W

Ryžovar Concept RE2020 zastane funkciu dvoch spotrebičov, a to ryžovaru a parného hrnca, vďaka ktorému sa zachovávajú všetky výživové hodnoty pokrmov. Na prípravu v pare nie je potrebný žiadny tuk. Ryžovar ponúkne objem 1,5 litra, ktorý vystačí aj početnejším rodinám.  Concept RE2020 vám pripraví dokonale chutnú ryžu bez ohľadu na jej typ. V balení nájdete praktickú odmerku, lyžicu na ryžu a parník na varenie v pare. Po dokončení varenia sa ryžovar Concept RE2020 automaticky prepne do zahrievacieho režimu WARM a udrží ryžu teplú po dobu 8 hodín. Nádobu s nepriľnavým povrchom môžete jednoducho vybrať a umyť.

2 v 1 - ryžovar a parný hrniec

Jednoduché čistenie

Jednoduché ovládanie


Kľúčové vlastnosti ryžovaru Concept RE2020

  • Ryžovar Concept RE2020 vám pripraví dokonalú ryžu bez ohľadu na jej typ
  • Jednoduchá a rýchla údržba ryžovaru
  • Ponúka objem 1,5 litra
  • Parný hrniec pre zdravšie varenie
  • V balení nájdete praktickú odmerku
  • Po dokončení varenia sa automaticky prepne do zahrievacieho režimu WARM
  • Ryžovar uchová ryžu teplú po dobu 8 hodín
  • Nepriľnavý povrch vo vnútri nádoby
  • Protišmykové nožičky
  • Praktické úchytky vám uľahčia prenášanie
  • Ryžovar je vybavený bezpečnostnou poistkou proti prehriatiu
  • Poistka proti spusteniu bez vnútornej nádoby
  • Príslušenstvo: odmerka, lyžica na ryžu, parník na varenie v pare

2 v 1 - ryžovar a parný hrniec

Ryžovar Concept RE2020 je ideálny do každej domácnosti. Zastane funkciu dvoch spotrebičov, a to ryžovaru a parného hrnca. Behom chvíľky vám pripraví chutnú ryžu presne tak, ako ju máte najradšej. V parnom hrnci si môžete pripraviť zdravý obed, pretože vďaka vareniu v pare sa uchovajú všetky hodnotné látky, ktoré sú prospešné pre naše telo.

Praktická odmerka súčasťou ryžovaru Concept RE2020

Ryžovar vám ponúkne nádobu s objemom 1,5 litra, ktorá vystačí aj pre početnejšiu rodinu. Ryžovar Concept RE2020 je tiež vybavený praktickou odmerkou, vďaka ktorej dosiahnete správneho dávkovania a ryža tak bude dokonale pripravená. Všeobecne platí, že na 1 odmerku ryže pripadá 1,5 odmerky vody. Ryžu si môžete tiež ozvláštniť pridaním obľúbených byliniek a korenia.

Concept RE2020 ponúka parný hrniec na zdravšiu prípravu pokrmov

Varenie v parnom hrnci Concept RE2020 zachová väčšinu pôvodnej chuti, farby, tvaru a hlavne vitamínov a živín všetkých pokrmov. Toto varenie patrí medzi najzdravšie spôsoby. Na varenie nie je potrebný žiadny tuk a napriek tomu je jedlo plné chuti. V parnom hrnci Concept RE2020 pripravíte nielen zeleninu a ryby, ale aj výborné domáce knedle.

Concept RE2020 sa prepne do zahrievacieho režimu WARM

Po dokončení varenia sa ryžovar Concept RE2020 automaticky prepne do zahrievacieho režimu WARM. Po dobu 8 hodín bude ryža uchovaná pri správnej teplote, ako by ste ju uvarili pred chvíľou. Medzitým si tak môžete pripravovať iné pokrmy a ryžu pridať, až budete so všetkým hotoví.

Jednoduchá a rýchla údržba ryžovaru RE2020

Ryža sa počas varenia nepripáli, pretože je ryžovar vybavený nepriľnavým povrchom vo vnútri nádoby, ktorý zamedzuje pripáleniu počas varenia. Nádobu môžete ľahko vybrať, takže je údržba ryžovaru Concept RE2020 naozaj jednoduchá a rýchla. Ryžovar je tiež vybavený bezpečnostnou poistkou proti prehriatiu a proti spusteniu bez vnútornej nádoby. Concept RE2020 má rovnako praktické protišmykové nožičky, vďaka ktorým sa ryžovar počas varenia nikam nepohne. Praktické úchytky vám potom uľahčujú prenášanie.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Ryžovar

Objem

Objem 1,5 l

Funkcie

Funkcie Udržanie teploty, Ochrana pred prehriatím, Automatické vypnutie, Naparovač na ohrev zeleniny

Vlastnosti

Príkon 650 W
Materiál hrnca Nepriľnavý
Objem 1,5 l

Počet nádob

Počet nádob 3 ks
Kód:  CONRY375
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RE2020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03