Obnoviť stránku

CONCEPT PO2050 PERFECT SKIN

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT PO2050 PERFECT SKIN

Concept PO2050



Ultrazvuková špachtľa Concept PO2050 PERFECT SKIN nesmie chýbať nikomu, kto chce dbať o svoju pleť. Prístroj je ideálny pre všetky typy pleti bez ohľadu na váš vek. Špachtľa vás efektívne a účinne zbaví odumretých kožných buniek a zároveň dôkladne čistí vašu pleť pomocou ultrazvukových vibrácií. Na výber máte 3 režimy čistenia. Režim čistenia pleti je skvelý na odstránenie odumretých buniek a vyčistenie pórov. Druhým režimom je praktický režim zapracovania kozmetických prípravkov, ktorý dokonale vmasíruje vaše obľúbené pleťové preparáty priamo do vašej pokožky. Tretí režim slúži na omladenie pleti. Ultrazvukový čistič pleti Concept PO2050 je tiež vybavený automatickým vypnutím po 5 minútach, vďaka čomu vaša pleť dostane len tú najlepšiu možnú starostlivosť. Kozmetická špachtľa disponuje kvalitnou Li-Ion batériou, ktorú nabijete pomocou priloženého USB kábla alebo indukčnej nabíjačky. Za 4 hodiny tak bude ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti opäť pripravená na použitie.


Pre všetky typy pleti

3 režimy

Časovač


Kľúčové vlastnosti ultrazvukovej špachtle Concept PO2050 PERFECT SKIN

  • Ultrazvukový prístroj na čistenie pleti odstraňuje odumreté kožné bunky
  • Dôkladne čistí pleť pomocou ultrazvukových vibrácií
  • Concept PO2050 PERFECT SKIN zlepšuje vstrebateľnosť kozmetických prípravkov
  • Pomôže vám s bojom proti akné a predchádza vzniku prvých vrások
  • Režim čistenia pleti vás šetrne a pohodlne zbaví odumretých kožných buniek, nečistôt
  • Elegantné vyhotovenie s rosegold prvkami
  • Praktický režim zapracovania pleťových prípravkov
  • Má navyše aj režim na omladenie pleti
  • Automatické vypnutie po 5 minútach
  • Ultrazvuková špachtľa má vysoký úzky ergonomický tvar
  • Integrovaná Li-Ion batéria
  • Nabíjanie pomocou USB kábla či indukčnej nabíjačky trvá 4 hodiny

Kozmetická špachtľa Concept PO2050 ideálna pre každú ženu

Kozmetická ultrazvuková špachtľa Concept PO2050 PERFECT SKIN je skvelá pomôcka pre každého, kto sa o seba rád stará. Špachtľa efektívne a účinne odstráni odumreté kožné bunky a zároveň vašu pleť hĺbkovo vyčistí. Čistič pleti nemá žiadne vekové obmedzenie, takže je vhodná pre každého. Dokonca ju môžete používať na všetky typy pleti. Špachtľa vám pomôže aj s bojom proti akné a predchádza vzniku prvých vrások. Pri pravidelnom používaní prístroja Concept PO2050 sa vaša pleť posilní a bude pružnejšia. Doprajte si starostlivosť ako zo salónu v pohodlí vášho domova.

Účinný režim čistenia pleti

Ultrazvuková špachtľa Concept PO2050 PERFECT SKIN vám ponúka efektívny režim čistenia pleti. Špachtľa vás šetrne a pohodlne zbaví odumretých kožných buniek, nečistôt a efektívne čistí póry. Aplikačná hlavica počas režimu čistenia začne vibrovať a následne sa zobrazí modrá. Pred aplikáciou sa dôkladne odlíčte a navlhčite si tvár. Potom zapnite špachtľu Concept PO2050 a držte ju tak, aby hlavica smerovala nahor. Pleť je dôležité udržiavať stále vlhkú. Jemnými pohybmi prechádzajte po tvári. Ultrazvukové vibrácie prispievajú k efektívnemu odstráneniu prebytočného kožného mazu. Vďaka tomu sa veľmi výrazne zníži vznik akné a čiernych bodiek.

Praktický režim zapracovania pleťových prípravkov

Kozmetický prístroj na tvár Concept PO2050 PERFECT SKIN vám pomôže dostatočne vmasírovať kozmetické prípravky do vašej pleti. Prístroj zapnite tak, aby svietila červená kontrolka. Jednoducho nanesiete na vyčistenú tvár pleťový krém či sérum a jemnými pohybmi hore a dole krém či sérum s pomocou Concept PO2050 krásne zapracujete. Počas tohto režimu dochádza k prerušovaným vibráciám, ktoré zaistia úplne dokonalé zapracovanie vašich obľúbených pleťových prípravkov.

Režim na omladenie vašej pokožky

Ultrazvuková špachtľa Concept PO2050 PERFECT SKIN dokáže vašu pleť omladiť a vyhladiť. Stačí zvoliť na prístroji režim omladenie a zvoľna prechádzať po tvári prednou stranou smerom k pleti. Elektrostimulácia pomáha vašej pleti nájsť stratenú elasticitu, spevniť ju a vyhladiť.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť počas používania ultrazvukovej špachtle Concept PO2050 PERFECT SKIN sa postará smart funkcia automatického vypnutia, ktorá sa aktivuje po 5 minútach prevádzky. Vďaka tomu tak budete presne vedieť, akú dobu venujete svojej pleti, a to bez toho aby ste ju zbytočne prepínali. V prípade, že prepnete na iný režim, funkcia sa automaticky obnoví a začne nové odpočítavanie. Táto funkcia bráni zároveň tiež pred nechceným vybitím.

Ultrazvuková špachtľa Concept PO2050 v ergonomickom vyhotovení

Ultrazvuková špachtľa Concept PO2050 PERFECT SKIN si vás získa svojím elegantným vyhotovením a ergonomickým tvarom, ktorý príjemne padne do ruky. Manipulácia so špachtľou je tak veľmi pohodlná. Špachtľa je opatrená integrovanou Li-Ion batériou, ktorú dobijete buď pomocou priloženého USB kábla, alebo indukčnou nabíjačkou. Plného nabitia dosiahnete za 4 hodiny. Súčasťou balenia je aj praktické vrecko na hygienické uloženie špachtle Concept PO2050 a handričku na vyčistenie hlavice.

Elegantné vyhotovenie s rosegold prvkami

Ultrazvuková špachtľa Concept PO2050 PERFECT SKIN z radu Perfect Skin si vás získa nielen svojou funkčnosťou, ale aj prepracovaným dizajnom v bielej farbe doplneným o rosegold prvky. Zaiste si obľúbite aj ďalšie modely z tohto radu.


Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie Lítiovo-iónová batéria

Typ

Typ Špachtľa

Technológia

Technológia Ultrazvuková

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť

Rozmery

Výška 177 mm
Šírka 61 mm
Hĺbka 35 mm

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások
Kód:  CONKS124
Produktové číslo:  PO2050
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07