Obnoviť stránku

Concept PO2020 PERFECT SKIN

4,0 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Concept PO2020 PERFECT SKIN

Doprajte si príjemnú a účinnú starostlivosť o vašu pleť v pohodlí vášho domova. Vďaka čistiacej súprave Concept PO2020 PERFECT SKIN si vaša pleť krásne odpočinie a zregeneruje sa. Prístroj účinne uvoľňuje, upokojuje a prispieva k vstrebávaniu kozmetických prípravkov. Na výber máte dva režimy Hot (42 °C) a Cool (6 °C). Prístroj disponuje vibračnou technológiou, ktorú môžete aktivovať ako v režime Hot, tak aj v režime Cool. Striedaním chladu a tepla si vaša pokožka vychutná príjemnú masáž a zabezpečí sa lepšie prekrvenie v oblasti tváre. Prístroju Concept PO2020 PERFECT SKIN nechýba ani praktický časovač na dve minúty, ktorý zároveň slúži ako ochrana proti vybitiu prístroja.


Na všetky typy pleti

Striedanie chladu a tepla

Vibrácie


Kľúčové vlastnosti čistiacej súpravy Concept PO2020 PERFECT SKIN

  • Elegantné vyhotovenie s rosegold prvkami
  • Ničím nerušená kozmetická terapia
  • Striedanie chladu a tepla Hot (42 °C) a Cool (6 °C)
  • Na všetky typy pleti
  • Uvoľňuje a upokojuje
  • Prispieva k vstrebávaniu kozmetických prípravkov
  • Príjemná masáž a lepšie prekrvenie v oblasti tváre
  • Praktický časovač na dve minúty
  • Pôsobenie tepla všeobecne prispieva k otvoreniu pórov
  • Chlad je vhodný aj pre osoby s citlivou pokožkou
  • Integrovaná Li-Ion batéria sa nabíja 5 – 7 minút pomocou USB kábla

Doprajte si starostlivosť ako z vášho obľúbeného salónu s čistiacou súpravou Concept PO2020

Čistiaca súprava Concept PO2020 PERFECT SKIN sa stane vaším nenahraditeľným pomocníkom v kúpeľni. Uvoľnite sa a doprajte si ničím nerušenú kozmetickú terapiu, ktorá je príjemná nielen pre vašu pleť, ale aj pre vašu dušu. Príjemne sa uvoľníte a zároveň budete mať pleť krásne upokojenú. Vďaka striedaniu chladu a tepla sa vaša pokožka dobre prekrví a pripraví sa na lepšie vstrebávanie kozmetických prípravkov. Jednoducho stlačíte tlačidlo a zmeníte v priebehu niekoľkých sekúnd teplotu na pracovnej ploche zo 6 °C na 42 °C. Prístroj Concept PO2020 PERFECT SKIN disponuje vibračnou technológiou, ktorú môžete aktivovať ako v režime Hot, tak aj v režime Cool. Vďaka tomu si môžete dopriať príjemnú masáž a zabezpečiť si lepšie prekrvenie v oblasti tváre. Prístroj môžete používať každý deň a je vhodný na všetky typy pleti.

Funkcia HOT s nahriatím na 42 °C

Čistiaca súprava Concept PO2020 PERFECT SKIN disponuje funkciou HOT, ktorá vám prinesie príjemnú tepelnú terapiu, ktorá jemne pôsobí na vašu pleť. Pôsobenie tepla všeobecne prispieva k otvoreniu pórov, zlepšuje krvný obeh v oblasti tváre a uvoľňuje tvárové svaly. V priebehu chvíľky sa prístroj Concept PO2020 PERFECT SKIN nahreje na teplotu 42 °C. Potom, čo si odlíčite tvár, naneste na ňu váš obľúbený krém, či sérum. Na prístroji aktivujte režim Hot, alebo Hot+ vibrácie na príjemnú masáž. Jemnými pohybmi prechádzajte prístrojom po tvári a krku. Póry vďaka tomu lepšie absorbujú dôležité látky z kozmetických prípravkov. Aj vy môžete mať hĺbkovo vyživenú a uvoľnenú pokožku v pohodlí vášho domova. V prípade, že potrebujete pleť dôkladne vyčistiť, tepelná terapia pleť pripraví a otvorí póry pred použitím čistiaceho prístroja.

Chlad pre upokojujúce účinky

Doprajte si upokojujúce účinky pomocou pôsobenia chladu, ktorý je skvelý na záverečnú starostlivosť o vašu pleť. Čistiaca súprava Concept PO2020 PERFECT SKIN sa dokáže v priebehu okamihu ochladiť na 6 °C, čo vedie k stiahnutiu kožných pórov. Vďaka rýchlemu schladeniu tak dochádza k udržaniu prirodzenej vlhkosti a pružnosti pokožky. Výrazne eliminuje aj kruhy pod očami a podporuje detoxikáciu pleti. Pokožka tak bude krásne pružná a žiarivá. Chlad je vhodný aj pre osoby s citlivou pokožkou, ktorá má občas tendenciu červenieť. Pokožka sa vďaka chladu z prístroja Concept PO2020 PERFECT SKIN krásne upokojí a vráti sa do normálneho stavu.

Inteligentný časovač na dve minúty čistenia

Aby ste mali len tú najlepšiu starostlivosť, je prístroj na starostlivosť o pleť Concept PO2020 PERFECT SKIN vybavený praktickým časovačom, ktorý vám postráži optimálnu dobu potrebnú na čistenie pleti. Zároveň sa nemusíte báť toho, že by sa vám v priebehu čistenia prístroj vybil. Časovač je nastavený na dve minúty.

Kvalitné spracovanie prístroja na starostlivosť o pleť

Prístroj na starostlivosť o pleť Concept PO2020 PERFECT SKIN vás poteší svojou ľahkou konštrukciou a ergonomickým tvarom, ktorý vám umožní jednoduchú a pohodlnú aplikáciu. Prístroj je vybavený integrovanou Li-Ion batériou, ktorú nabijete cez USB kábel. Intenzita čistenia je sprevádzaná svetelným indikátorom, ktorý vás zároveň upozorní na nutnosť dobitia.

Elegantné vyhotovenie s rosegold prvkami

Prístroj na starostlivosť o pleť Concept PO2020 PERFECT SKIN z radu Perfect Skin si vás získa nielen svojou funkčnosťou, ale aj prepracovaným dizajnom v bielej farbe doplneným o rosegold prvky. Určite si obľúbite aj ďalšie modely z tejto série.

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie Lítiovo-iónová batéria

Typ

Typ Čistiaca súprava

Technológia

Technológia Vibračná

Určenie

Určenie Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások, Relaxácia

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť
Funkcie Vyhrievanie
Počet režimov 2

Materiál

Materiál tela Plast
Materiál nadstavca Silikón

Farba

Farba Biela

Obsah balenia

Obsah balenia Nabíjací kábel
Počet nadstavcov 1 ks

Rozmery

Výška 165 mm
Šírka 55 mm
Hĺbka 45 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 140 g

Batéria

Počet batérií 1 ks
Doba nabíjania 5 h

Určenie

Určenie Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások, Relaxácia
Kód:  CONCS327
Produktové číslo:  po2020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07