Obnoviť stránku

CONCEPT PO2010 PERFECT SKIN

3,1 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
46,90 €

CONCEPT PO2010 PERFECT SKIN

Doprajte si starostlivosť o vašu pleť ako z kozmetického salónu. Všetko zvládnete sami v pohodlí vášho domova s vákuovým čističom Concept PO2010 PERFECT SKIN. Čistič je vhodný na všetky typy pleti a využíva unikátnu vákuovú technológiu, pomocou ktorej hĺbkovo čistí vašu pleť. Účinne vás zbaví čiernych bodiek, nečistôt a odumretých buniek. K dispozícii máte tri rýchlosti, ktoré si nastavíte podľa svojich potrieb. Súčasťou balenia vákuového čističa Concept PO2010 PERFECT SKIN sú tri vymeniteľné nadstavce (10 mm, 8,5 mm, 7,5 mm) na zabezpečenie dobrých výsledkov. Prístroju nechýba ani praktická funkcia automatického vypnutia po troch minútach, ktorá zároveň zabraňuje jeho nechcenému vybitiu.


Na všetky typy pleti

Tri rýchlosti

Tri nadstavce


Kľúčové vlastnosti čistiacej súpravy Concept PO2010 PERFECT SKIN vákuová

  • Elegantné vyhotovenie s rosegold prvkami
  • K dispozícii máte tri rýchlosti
  • Vhodný na každodenné použitie na všetky typy pleti
  • Čistenie je sprevádzané svetelným indikátorom
  • Praktická funkcia automatického vypnutia po troch minútach
  • Vákuový čistič funguje na princípe vákuovej technológie
  • Tri nadstavce (10 mm, 8,5 mm, 7,5 mm)
  • Integrovaná Li-Ion batéria s dobou nabíjania šesť hodín pomocou USB kábla
  • Vodotesný vákuový čistič

Doprajte si starostlivosť ako z vášho obľúbeného salónu

Čistiaca súprava Concept PO2010 PERFECT SKIN je skvelý pomocník pre každého, kto sa rád stará o svoju pleť. Vákuový čistič funguje na princípe vákuovej technológie, ktorá hĺbkovo čistí vašu pleť. Pri kontakte s kožou sa vytvorí podtlak a pomocou sania sa veľmi šetrne a účinne vyčistia póry. Nemusíte sa však ničoho báť, jeho použitie je úplne bezbolestné. Vďaka vákuovaniu sa účinne zbavíte nepríjemných čiernych bodiek a všetkých nečistôt a odumretých buniek. Súčasťou balenia sú vymeniteľné nadstavce, ktoré si vyberiete presne podľa svojich potrieb. Nastaviť si môžete aj intenzitu čistenia podľa typu vašej pleti. Vákuový čistič Concept PO2010 PERFECT SKIN môžete používať každý deň a je vhodný na všetky typy pleti.

Concept PO2010 PERFECT SKIN s tromi vymeniteľnými nadstavcami

Súčasťou vákuového čističa Concept PO2010 PERFECT SKIN sú tri vymeniteľné nadstavce, ktoré môžete vymieňať podľa vašich potrieb. Najširší (10 mm) je vhodný na čistenie problematickej t-zóny, stredný (8,5 mm) je skvelý na čistenie pórov na nose, lícach a brade. Ak máte citlivú pleť, využite najmenší 7,5 mm nadstavec.

Jednoduchá a účinná starostlivosť o vašu pleť

Vákuový čistič Concept PO2010 PERFECT SKIN sa používa na odlíčenú tvár. Aby sa póry roztiahli, odporúčame vám použiť nahriaty uterák priamo na pleť. Vďaka tomu sa póry otvoria a výsledný efekt bude perfektný. Využiť môžete aj kozmetický prípravok na čierne bodky. Vyberte si jeden z troch výmenných nadstavcov a vyskúšajte intenzitu sania na ruke, aby ste si boli istí, že je to ten správny nadstavec. Vákuovým čističom Concept PO2010 PERFECT SKIN potom prechádzajte pomaly po tvári. Dôležité je, aby ste pleť príliš neťahali a nezostávali ste stále na jednom mieste dlhšie ako 2 sekundy. Odporúčame vám použiť prípravok na stiahnutie pórov pre ešte dokonalejšiu starostlivosť. Vyskúšať môžete aj prístroj Hot & cool PO2020, ktorý vám v režime Hot pleť nahreje a na záver starostlivosti v režime Cool uzavrie póry, vďaka čomu pokožku krásne upokojí.

Automatické vypnutie čističa Concept PO2010 PERFECT SKIN po troch minútach

Vákuový čistič Concept PO2010 PERFECT SKIN si vás získa svojím kvalitným spracovaním a ergonomickým tvarom, ktorý zapadne príjemne do ruky. Manipulácia s prístrojom je tak veľmi pohodlná a jednoduchá. Vďaka vodoodolnému vyhotoveniu ho môžete umyť pod tečúcou vodou. Kvalitná Li-Ion batéria sa nabíja pomocou priloženého USB kábla. Čistič Concept PO2010 PERFECT SKIN je vybavený funkciou automatického vypnutia po troch minútach, ktorá zároveň zabraňuje nechcenému vybitiu prístroja. Čistenie je sprevádzané svetelným indikátorom aktuálne nastavenej intenzity čistenia. Indikátor slúži aj ako upozornenie na prípadné dobitie.

Elegantné vyhotovenie s rosegold prvkami

Vákuový čistič Concept PO2010 z radu Perfect Skin si vás získa nielen svojou funkčnosťou, ale aj prepracovaným dizajnom v bielej farbe doplneným o rosegold prvky. Určite si obľúbite aj ďalšie modely z tejto série.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Vákuový čistič

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Podpora krvného obehu

Technológia

Technológia Vákuová

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť, Nastavenie intenzity, Indikátor stavu batérie
Funkcie Automatické vypnutie

Materiál

Materiál tela Plast
Materiál nadstavca Plast

Farba

Farba Perleťová

Obsah balenia

Obsah balenia Návod, Nadstavce
Počet nadstavcov 3 ks

Rozmery

Výška 195 mm
Šírka 60 mm
Hĺbka 45 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g

Napájanie

Typ napájania Batériové

Batéria

Počet batérií 1 ks
Kapacita batérie 500 mAh
Výdrž batérie 120 min
Doba nabíjania 6 h

Určenie

Určenie Čistenie pleti
Kód:  CONCS310
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  po2010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18