Obnoviť stránku

CONCEPT PO2000 PERFECT SKIN

3,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
47,90 €

CONCEPT PO2000 PERFECT SKIN

Sonická čistiaca kefka na pleť Concept PO2000 PERFECT SKIN je skvelá pre každého, kto sa svedomito stará o svoju pleť. Kefku môžete vďaka jemným štetinkám používať každý deň a je vhodná na akýkoľvek typ pleti. Na výber máte tri intenzity čistenia – jemné, stredné a vysoké. Všetko si nastavíte podľa svojich potrieb. Kefka Concept PO2000 dokáže zbaviť pleť nečistôt, odumretej, kože či make upu. Kefka disponuje inteligentným časovačom, ktorý je nastavený na dve minúty. Každých 20 sekúnd zaznie zvukový signál, ktorý vás upozorní na to, aby ste sa premiestnili na inú časť tváre. Vďaka kvalitnému spracovaniu a ergonomickému tvaru je manipulácia s kefkou Concept PO2000 veľmi pohodlná.


Na všetky typy pleti

Tri rýchlosti

Kvalitné spracovanie


Kľúčové vlastnosti sonickej čistiacej kefky Concept PO2000 PERFECT SKIN

  • Odstraňuje odumreté kožné bunky a zbaví pleť nečistôt i zvyškov make upu
  • Inteligentný časovač na dve minúty
  • Každých 20 sekúnd zaznie zvukový signál
  • Kvalitné spracovanie kefky Concept
  • Sonická kefka s ergonomickým tvarom
  • Jemnými pohybmi prechádzajte po tvári
  • Tri rýchlosti čistenia
  • Vhodná na všetky typy pleti a každodenné použitie
  • Prístroj je vodoodolný, takže ho môžete čistiť aj pod tečúcou vodou
  • Kvalitná Li-Ion batéria umožní pri úplnom nabití 40 – 60 minút prevádzky
  • Kefku Concept PO2000 dobijete pomocou priloženého USB kábla

Začnite svoj deň so sonickou kefkou Concept PO2000 PERFECT SKIN

Čistiaca kefka na pleť Concept PO2000 PERFECT SKIN je ideálna pre každého, kto túži po krásne vyzerajúcej a čistej pleti. Kefka hĺbkovo zbaví pleť nečistôt, odumretej kože a zvyškov make upu. Hlavica kefky Concept PO2000 PERFECT SKIN je osadená jemnými štetinkami, ktoré sa jemne a šetrne postarajú o vašu pokožku. Vďaka tomu môžete kefku používať na akýkoľvek typ pleti a dokonca ju môžete používať každý deň. Začnite svoj deň príjemnou starostlivosťou o vašu pleť. Stačí sa pleti venovať každé ráno a večer aspoň dve minúty.

Nastavte si intenzitu čistenia

Používanie kefky Concept PO2000 PERFECT SKIN je veľmi pohodlné a príjemné. Stačí navlhčiť pleť a kefku vodou. Potom si naneste váš obľúbený prípravok na odličovanie a zvoľte si požadovanú intenzitu čistenia. Jemnými pohybmi prechádzajte po tvári. Ak máte citlivejšiu pleť, odporúčame vás zvoliť si nízku intenzitu. V prípade, že potrebujete vašu pleť hĺbkovo vyčistiť využite strednú, či vysokú intenzitu. Po použití kefky Concept PO2000 si umyte tvár.

Inteligentný časovač na dve minúty čistenia

Aby ste mali len tú najlepšiu starostlivosť, je sonická kefka Concept PO2000 PERFECT SKIN vybavená praktickým časovačom, ktorý vám postráži optimálnu dobu potrebnú na čistenie pleti. Zároveň sa nemusíte báť toho, že by sa vám v priebehu čistenia kefka vybila. Časovač je nastavený na dve minúty, ktoré sú rozdelené po 20 sekundách. Po zaznení zvukového upozornenia sa presuniete na ďalšie časti tváre.

Kvalitné spracovanie kefky Concept PO2000 PERFECT SKIN

Sonická kefka Concept PO2000 PERFECT SKIN vás poteší svojou ľahkou konštrukciou a ergonomickým tvarom, ktorý vám umožní jednoduchú a pohodlnú aplikáciu. Prístroj je vodoodolný, takže ho môžete čistiť aj pod tečúcou vodou. Čistiaca kefka na pleť Concept PO2000 disponuje integrovanou Li-Ion batériou, ktorá sa nabíja cez USB kábel.

Elegantné vyhotovenie s rosegold prvkami

Sonická kefka Concept PO2000 PERFECT SKIN z radu Perfect Skin si vás získa nielen svojou funkčnosťou, ale aj prepracovaným dizajnom v bielej farbe doplneným o rosegold prvky. Určite si obľúbite aj ďalšie modely z tejto série.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kefka

Určenie

Určenie Čistenie pleti

Technológia

Technológia Sonická

Vlastnosti

Vlastnosti Vodoodolnosť, Nastavenie intenzity
Funkcie Časovač

Materiál

Materiál tela Plast
Materiál nadstavca Plast

Farba

Farba Perleťová

Obsah balenia

Obsah balenia Návod
Počet nadstavcov 1 ks

Rozmery

Výška 190 mm
Šírka 60 mm
Hĺbka 58 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 205 g

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie Lítiovo-iónová batéria

Batéria

Počet batérií 1 ks
Kapacita batérie 1 100 mAh
Výdrž batérie 60 min
Doba nabíjania 18 h

Určenie

Určenie Čistenie pleti, Omladenie pleti, Redukcia vrások
Kód:  CONCS303
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  po2000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13