Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CONCEPT OV1210 Perfect Air čierny

3,9 49 hodnotení
Super cena
118,90 € Ušetríte 6,10 €

CONCEPT OV1210 Perfect Air čierny

Doprajte si príjemné prostredie bez zbytočnej vlhkosti s odvlhčovačom vzduchu Concept OV1210 Perfect Air. Čierny moderný dizajn krásne doplní akýkoľvek interiér vašej miestnosti. Ide o kombináciu odvlhčovača a čističky vzduchu a nájde uplatnenie v miestnosti s veľkosťou až 25 m2. Počas jedného dňa dokáže skondenzovať až 750 ml vody. Prístroj disponuje objemnou litrovou nádobou na vodu. V prípade naplnenia nádoby vodou sa odvlhčovač automaticky vypne a budete upozornení blikajúcim indikátorom. Chvíľku oddychu vám spríjemní úsporné LED podsvietenie s jemným zeleným tónom, ktoré môžete kedykoľvek vypnúť. Veľkou výhodou je tiež veľmi tichá prevádzka, ktorá vám zaručí ničím nerušený spánok.


Čistenie vzduchu

Dizajn

Tichá prevádzka


Kľúčové vlastnosti odvlhčovača vzduchu Concept OV1210 Perfect Air

  • Čistý a svieži vzduch bez vyššej vlhkosti a plesní
  • Objemný litrový zásobník na vodu
  • Ideálny do miestnosti vo veľkosti až 25 m2
  • Počas jedného dňa dokáže skondenzovať až 750 ml vody
  • Veľmi tichá prevádzka
  • Automatické vypnutie v prípade naplnenia zásobníka na vodu
  • Odvlhčovač vzduchu Concept OV1210 ponúka 3 stupne rýchlosti výkonu
  • Trojnásobný filtračný systém
  • Ideálny na sušenie bielizne
  • Úsporné LED podsvietenie s jemným zeleným tónom
  • Moderne prepracovaný odvlhčovač v čiernom vyhotovení
  • Užitočné informácie v Perfect Air
  • Predstavuje kombináciu odvlhčovača a čističky vzduchu
  • Praktické dotykové ovládanie

Čistá a svieža domácnosť bez vírusov a baktérií

Odvlhčovač vzduchu Concept OV1210 Perfect Air je skvelý pomocník do každej domácnosti. S odvlhčovačom vzduchu si zaistíte svieži a čistý vzduch. Odvlhčovač vás účinne zbaví až 99 % baktérií a alergénov vďaka kvalitnému filtračnému systému.

Vhodný aj do kúpeľne

Vyššia vlhkosť doma môže spôsobiť zdravotné ťažkosti, ako je zápal priedušiek či ďalšie nepríjemné komplikácie dýchacieho ústrojenstva. Presne preto je dôležité mať doma odvlhčovač, ktorý vám umožní vytvoriť príjemné prostredie bez zbytočnej vlhkosti. Dokonca vám pomôže v boji proti plesniam. Odvlhčovač Concept OV1210je vhodný do miestnosti s veľkosťou až 25 m2. Počas jedného dňa dokáže skondenzovať až 750 ml vody. V prípade, že prístroj naplní zásobník na vodu s objemom 1 000 ml, sám sa automaticky vypne a upozorní vás blikajúcim indikátorom plnej nádoby. Výborný je tiež pri sušení bielizne, kedy môžete odvlhčovač vložiť do práčovne či kúpeľne, kde sušíte svoju bielizeň. Okrem iného vám odvlhčovač Concept OV1210 ponúka 3 stupne rýchlosti výkonu, ktoré si môžete nastaviť podľa svojich potrieb.

Trojnásobný filtračný systém

Odvlhčovač vzduchu Concept OV1210 je účinnou kombináciou odvlhčovača a čističky v jednom. V prístroji sa nachádza trojnásobný filtračný systém, ktorý dokáže zachytiť škodlivé látky obsiahnuté vo vzduchu a zabrániť ich ďalšiemu šíreniu. Každá vrstva má svoje špecifické vlastnosti, vďaka ktorým dokáže vzájomne pohltiť až 99 % škodlivín zo vzduchu. Vaša domácnosť tak bude vďaka odvlhčovaču Concept OV1210 čistá a svieža.

Odvlhčovač vzduchu Concept OV1210 Perfect Air s účinným filtračným systémom

Nečistoty, ako sú prachové častice, vlasy, srsť či peľ zachytí prachový filter. Všetky častice s veľkosťou 0,1 mikrometra zachytí kvalitný filter HEPA 13 až s 99,9 % účinnosťou. Jedovaté, dusivé a ďalšie zapáchajúce látky, ako napríklad formaldehyd, benzén alebo cigaretový dym zachytí uhlíkový filter.

Úsporné LED podsvietenie s jemným zeleným tónom

Ovládanie odvlhčovača vzduchu Concept OV1210 Perfect Air je úplná hračka. Ovláda sa pohodlne na dotykovom paneli, ktorý sa nachádza v hornej časti prístroja. Počas prevádzky odvlhčovač svieti jemným zeleným podsvietením. LED dióda je úsporná, takže sa nemusíte obávať vysokých účtov za elektrinu. V prípade, že nechcete byť rušení svetlom, možno ho kedykoľvek počas prevádzky vypnúť.

Moderne prepracovaný odvlhčovač vzduchu Concept OV1210 Perfect Air

Okrem skvelej funkčnosti vás odvlhčovač vzduchu Concept OV1210 Perfect Air zaujme aj svojím moderne prepracovaným dizajnom v čiernej farbe, ktorým vkusne doplní akýkoľvek interiér. Jemný a elegantný vzhľad prístroja dokonale splynie s prostredím. Veľkou výhodou odvlhčovača Concept je veľmi tichá prevádzka, ktorá neprekročí hodnotu 45 dB. Prístroj tak môžete mať aj v spálni či detskej izbe bez toho, aby vás počas spánku rušil.

Užitočné informácie v Perfect Air

Odvlhčovač vzduchu Concept OV1200 spoločne s ďalšími výrobkami z radu Perfect Air vám ponúkajú možnosť dozvedieť sa mnoho užitočných informácií o tom, čo všetko spôsobuje zlý vzduch v domácnosti. Stačí kliknúť TU.

Doplňujúce informácie: 

Hlučnosť: 30 – 50 dB
Farba: čierna/strieborná
Príkon: 45 W
Dĺžka kábla: 1,5 m
Rozmery: 195 × 315 × 215 mm

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita 0,75 l/deň
Odporúčaná veľkosť miestnosti 25 m2
Objem nádoby 1 l
Maximálna hlučnosť 30 dB
Mobilná aplikácia Bez aplikácie
Hmotnosť 2,7 kg

Funkcie

Funkcie Čistenie vzduchu, Regulácia výkonu, Automatické vypnutie
Kód:  CONOD808
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OV1210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09