Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept OPP1250ss

Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -15 %
66,90 € 78,90 €

Concept OPP1250ss

Hľadáte kvalitný a pritom dizajnovo vypracovaný digestor do vašej kuchyne? Tak vás určite zaujme podstavný digestor OPP1250ss značky CONCEPT v antikorovom a ultra slim vyhotovení. Digestor disponuje výkonom odťahu až 136 m3/h a ponúka vám 3 výkonnostné stupne. Hlučnosť tohto modelu je iba 60 dB na najvyššom stupni. Digestor možno umiestniť pod závesnú skrinku so šírkou 50 cm alebo voľne nad varnú dosku. Ďalej je odsávač vybavený mimoriadne účinnou recirkuláciou a tukovým filtrom, ktorý sa veľmi ľahko a rýchlo čistí. Nechýbajú ani 2 kovové filtre proti mastnotám. Vďaka praktickému LED osvetleniu perfektne uvidíte na vašu varnú dosku.

ULTRA SLIM

Recirkulácia

LED osvetlenie


Kľúčové vlastnosti digestora CONCEPT OPP1250ss

  • Podstavný digestor OPP1250ss značky CONCEPT v antikorovom a ultra slim vyhotovení
  • Energetická trieda D
  • Disponuje výkonom odťahu až 136 m3/h
  • Ponúka 3 výkonnostné stupne
  • Hlučnosť tohto modelu je iba 60 dB
  • Digestor možno umiestniť pod závesnú skrinku so šírkou 50 cm alebo voľne nad varnú dosku
  • Kvalitné LED osvetlenie
  • Odsávač je vybavený mimoriadne účinnou recirkuláciou
  • Tukový filter sa veľmi ľahko a rýchlo čistí
  • Nechýbajú ani 2 kovové filtre proti mastnotám
  • Tenké vyhotovenie s výškou len 82 mm

3 výkonnostné stupne digestora CONCEPT OPP1250ss

Digestor CONCEPT OPP1250ss disponuje výkonom odťahu až 136 m3/h, takže svoje uplatnenie nájde v menších kuchyniach. K dispozícii sú 3 výkonnostné stupne, pričom hlučnosť tohto modelu je 60 dB na najvyššom stupni. Digestor možno umiestniť pod závesnú skrinku so šírkou 50 cm alebo voľne nad varnú dosku. Dizajnovo prepracovaný kúsok vám ponúka kompaktné rozmery s výškou iba 82 mm.

Mimoriadne účinná recirkulácia odsávača pár CONCEPT OPP1250ss

Pokiaľ nemáte možnosť odviesť paru von, zaiste oceníte praktickú funkciu recirkulácie. Pri recirkulácii sa okrem dvoch tukových filtrov pridáva navyše uhlíkový filter, ktorý dokonale pohlcuje pachy (nutné dokúpiť). Vzduch sa pri tomto procese prečistí a je vháňaný späť do miestnosti. Uhlíkový filter je potrebné pravidelne meniť, v závislosti od používania odsávača pár CONCEPT OPP1250ss.

Kvalitné LED osvetlenie

Na kvalitné osvetlenie varnej plochy je digestor CONCEPT OPP1250ss vybavený aj extra úsporným LED svetlom, ktoré oproti klasickým žiarovkám spotrebuje menej elektrickej energie a má výrazne dlhšiu životnosť.

Jednoduchá a rýchla údržba tukového filtra podskrinkového digestora CONCEPT OPP1250ss

Aby ste ochránili svoju domácnosť od nepríjemného mastného prachu, je potrebné pravidelne meniť tukový filter, ktorý tieto nečistoty zachytáva. Tukový filter z podskrinkového digestora CONCEPT OPP1250ss možno jednoducho vložiť do umývačky, spustiť štandardný program a bude opäť ako nový. Ak doma nemáte umývačku, stačí filter umyť v jarovej vode pomocou kefky a následne opláchnuť pod tečúcou vodou.

Ako správne vybrať digestor do vašej domácnosti?

Vybrať ten správny odsávač pár pre vašu domácnosť je veľmi dôležité. Výkon odsávača by mal zodpovedať 7 až 10-násobku objemu miestnosti, z ktorej má odvádzať výpary. V prípade, že máte spojenú kuchyňu s obývacou izbou, je nutné započítať obe miestnosti. Dôležité je samozrejme aj umiestnenie digestora nad elektrickou varnou doskou alebo plynovou. Nad elektrickú varnú dosku je potrebné odsávač umiestniť do výšky 65 cm a nad plynovú 70 cm. Nesmieme zabúdať tiež na spätnú klapku, ktorá bráni prenikaniu studeného vzduchu zvonka. Klapka zároveň zamedzí úniku teplého vzduchu z miestnosti.

Doplňujúce informácie:

  • Výška: 82 mm
  • Šírka: 500 mm
  • Hĺbka: 490 mm
  • 1 motor/ventilátor
  • Minimálna vzdialenosť od elektrickej varnej dosky: 650 mm
  • Minimálna vzdialenosť od plynovej varnej dosky: 750 mm
  • Netto hmotnosť: 3,8 kg
  • Napätie: 220 – 240 V ~ 50/60 Hz
  • Príkon: 67 W
  • Odsávač pár je vrátane pripojovacieho kábla

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre digestora

Ročná spotreba energie 45,8 kWh/annum
Trieda účinnosti prúdenia tekutín G
Trieda účinnosti osvetlenia B
Trieda účinnosti filtrácie tukov C
Hlučnosť 60 dB

Typ

Typ Podstavný

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a výbava

Vlastnosti LED osvetlenie, Spätná klapka
Funkcie Recirkulácia
Počet filtrov 2
Typ filtra Tukový

Vývody

Počet 2
Priemer 12 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 12 cm

Výkon

Vhodné do Malej kuchyne (do 10 m²)

Farba

Farba Strieborná
Kód:  CONDG065
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OPP1250ss
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08