Obnoviť stránku

Concept OPP1050

3,3 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
55,90 €

Concept OPP1050


Čistí vzduch a nerobí hluk

Výkon odťahu dosahuje hodnotu 185 m3/h a možno ho  regulovať pomocou 3 výkonnostných stupňov. Zabudnite na nepríjemné hučanie, ktoré by vám pri varení zabraňovalo telefonovať alebo počúvať rádio, najmodernejšie technológie znižujú hlučnosť digestora Concept OPP1050 na veľmi príjemných 66 dB. Na účinnú ochranu pred mastnotou slúži digestoru textilný filter. Patríte k jedákom, ktorí sa radi postavia k platni aj vo večerných hodinách? Potom iste oceníte vstavanú 40 W žiarovku.

Výkon odsávača

Recirkulácia

Umiestnenie odsávača Concept OPP1050

Výkon odsávača Concept OPP1050 by mal zodpovedať minimálne desaťnásobku objemu miestnosti, z ktorej má odvádzať paru. Ak máte prepojenú obývaciu izba s kuchyňou, je potrebné započítať obidve. Iste oceníte možnosť nastaviť si stupne výkonu, vďaka čomu je možné okamžite nastaviť výkon na maximum. Podstatné je umiestnenie odsávača nad varnou plochou. Mal by byť minimálne 65 centimetrov nad elektrickou varnou doskou a 68 – 70 centimetrov nad plynovou varnou doskou.

Tukový aj uhlíkový filter

Funkcia recirkulácie sa vám určite bude hodiť v prípade, že nemáte možnosť odviesť paru von z kuchyne. Navyše sa pri jeho zapnutí pridá tukový (viaže na seba mastnotu) aj uhlíkový filter, ktorý zase pohltí pachy. Vzduch sa prečistí a vráti sa späť do miestnosti.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre digestora

Energetická trieda C
Ročná spotreba energie 65 kWh/annum
Trieda účinnosti prúdenia tekutín C
Trieda účinnosti osvetlenia G
Trieda účinnosti filtrácie tukov G

Typ

Typ Podstavný

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a výbava

Vlastnosti Halogénové osvetlenie
Funkcie Recirkulácia
Počet filtrov 2

Vývody

Počet 1
Priemer 12 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 12 cm

Výkon

Vhodné do Malej kuchyne (do 10 m²)

Rozmery

Šírka 50 cm

Farba

Farba Biela
Kód:  CON715d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  opp1050
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03