Obnoviť stránku

Concept OPK5460ss SINFONIA

4,4 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
264,90 €

Concept OPK5460ss SINFONIA

Digestor CONCEPT OPK5460ss z radu SINFONIA je kvalitne prepracovaný dizajnový kúsok, ktorý splní všetky vaše očakávania. Na výrobu odsávača pár značky CONCEPT bolo použité čierne sklo a nerez. Digestor ponúka extra sací výkon, vďaka ktorému bude vaša miestnosť zbavená všetkých pachov a pár, ktoré vznikajú pri varení najrôznejších pokrmov.Digestor možno ovládať diaľkovo či dotykovo. Každý si tak môže nájsť to, čo mu bude v kuchyni maximálne vyhovovať. Pri CONCEPT OPK5460ss si možno nastaviť odložené vypnutie, ktoré sa postará o odvetranie vašej kuchyne aj po ukončení varenia. Samozrejmou súčasťou digestora sú tukové filtre, ktoré slúžia na zachytávanie mastného prachu.


Extra výkon

Diaľkové ovládanie

Odložené vypnutie


Kľúčové vlastnosti digestora CONCEPT OPK5460ss SINFONIA

  • Kvalitne spracovaný komínový digestor
  • Ponúka extra sací výkon
  • Digestor vyrobený z čierneho skla a nerezu
  • Vybrať si môžete hneď z 3 stupňov odvetrávania
  • CONCEPT OPK5460ss ponúka odložené vypnutie
  • Ponúka odťah s výkonom 756 m3 za hodinu
  • Dotykový panel či možnosť diaľkového ovládania
  • Funkcia recirkulácie cez filtre
  • Tukové filtre zachytia mastnotu
  • Digestor CONCEPT s LED osvetlením
  • Súčasťou balenia digestora sú dva komíny

Extra výkonný digestor CONCEPT

Digestor CONCEPT OPK5460ss vám ponúka odťah s výkonom až 756 m3 za hodinu. Vybrať si môžete hneď z 3 stupňov odvetrávania, pričom na výber budete mať nízke, stredné a vysoké odvetrávanie. V prípade, že potrebujete odsať väčšie množstvo pachov či pár, môžete využiť funkciu Booster.Úlohou tejto funkcie je docieliť okamžité nastavenie maximálneho výkonu. Potom, čo dovaríte vaše dobroty, môžete si aktivovať odložené vypnutie. Vďaka tomu bude odsávač počas 3 minút odvetrávať zvyškové pary v kuchyni a následne sa sám vypne.

Dotykový panel odsávača pár

Digestor CONCEPT OPK5460ss je veľmi prepracovaný dizajnový kúsok s dotykovým panelom s LED podsvietením. Každá funkcia má svoje tlačidlo, takže stačí na vybranú funkciu jednoducho kliknúť . V prípade, že nie ste práve v kuchyni, možno využiť aj diaľkový ovládač. Vďaka tomuto riešeniu nebudú na digestore zostávať otlačky prstov.

Funkcia recirkulácie cez filtre

V prípade, že v kuchyni nemáte možnosť odviesť paru z digestora CONCEPT OPK5460ss von, využite jednoducho funkciu recirkulácie. Ak sa rozhodnete pre tento variant, je nutné zaobstarať za tukový filter ešte filter uhlíkový, ktorý pohlcuje všetky pachy. Vzduch sa cez filtre prečistí a fúka späť do miestnosti už čistý. Uhlíkové filtre je nutné pravidelne meniť, a to v závislosti od frekvencie používania odsávača.

Tukové filtre zachytia mastný prach

Digestor CONCEPT OPK5460ss je vybavený tukovými filtrami, ktoré zachytávajú mastný prach. Je však nutné  starostlivo sa o ne starať tak, aby odviedli tú najlepšiu prácu. Filtre potrebujú pravidelnú kontrolu a údržbu, ktorú hravo zvládnete aj vy sami. Filtre jednoducho vyberiete z tela odsávača, vložíte do umývačky riadu a spustíte program s nižšou teplotou. Ak doma nemáte umývačku riadu, filtre stačí odmočiť v teplej jarovej vode a následne ich pomocou kefky vyčistiť.

Digestor CONCEPT s LED osvetlením

Benefitom digestora CONCEPT OPK5460ss je zabudované LED osvetlenie, vďaka ktorému skvele uvidíte na celú svoju pracovnú dosku. LED diódy sú navyše veľmi úsporné oproti klasickým žiarovkám.

Nastavte si výšku podľa potreby

Výška digestora sa udáva v minimálnych a maximálnych hodnotách. Súčasťou balenia digestora CONCEPT OPK5460ss sú dva komíny, ktoré do seba zapadajú. Výšku si tak môžete nastaviť podľa svojich potrieb.

Umiestnenie digestora

Výkon digestora CONCEPT OPK5460ss by mal zodpovedať 7-násobku až 10-násobku objemu miestnosti, kde chcete digestor umiestniť. Ak však máte kuchyňu a obývačku prepojené, je nutné spočítať obidve miestnosti. Rovnako dôležité je aj umiestnenie odsávača nad varnou plochou, kedy minimálna vzdialenosť nad elektrickou i plynovou doskou je 530 mm.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetické parametre digestora

Energetická trieda A
Ročná spotreba energie 49 kWh/annum
Trieda účinnosti prúdenia tekutín C
Trieda účinnosti osvetlenia A
Trieda účinnosti filtrácie tukov A
Hlučnosť 63 dB

Typ

Typ Komínový
Umiestnenie Nástenný

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a výbava

Vlastnosti LED osvetlenie, Spätná klapka, Elektronické ovládanie, Displej
Funkcie Recirkulácia
Počet filtrov 3
Typ filtra Uhlíkový

Pripojenie a kompatibilita

Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie

Vývody

Max. výška vývodu 119 cm
Min. výška vývodu 81,2 cm
Počet 1
Priemer 15 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 15 cm

Výkon

Vhodné do Kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)
Počet stupňov výkonu 3

Rozmery

Šírka 60 cm
Hĺbka 43 cm
Výška 41,5 cm

Farba

Farba Čierna

Materiál

Materiál Kov

Inštalácia

Inštalácia Nie

Energetická trieda

Hlučnosť

Hlučnosť 63 dB
Kód:  CONDG041
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OPK5460ss
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19