Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept OPK3360

123,90 €

Concept OPK3360


Komínový digestor Concept OPK3360 v modernom prevedení z nehrdzavejúcej ocele so šírkou 60 cm. Výkon odsávača je až 312 m3 a je ho možné ľahko regulovať pomocou tlačidlového ovládania a 3 stupňov pre nastavenie požadovaného výkonu. Spotrebič disponuje 2× 20 W osvetlením pre pohodlnú obsluhu a tiež kovovými filtrami proti mastnotám, ktoré jednoducho v prípade potreby umyjete v umývačke. Pokiaľ nemáte možnosť v kuchyni odviesť paru von, využite jednoducho funkciu recirkulácie – vzduch sa prečistí a fúka späť do miestnosti. Je tu aj možnosť výmeny prednej lišty v dekore kuchyne.

Výkonný digestor

Variabilné nastavenie výšky

Recirkulácia vzduchu

Výkonný digestor

Digestor Concept OPK3360 disponuje výkonom odťahu až 300 m3/h, takže svoje uplatnenie nájde aj vo väčších kuchyniach. K dispozícii sú celkom 3 výkonnostné stupne, pričom hlučnosť tohto modelu je 65 dB na najvyššom stupni.

Variabilné nastavenie výšky odsávača

Každá kuchyňa je iná, preto si výrobca pripravil pre digestor Concept OPK3360 možnosť úpravy výšky odťahového komína. Ten je rozdelený na dve časti, ktoré do seba zapadajú. Vy si môžete túto výšku nastaviť presne podľa svojich predstáv.

Praktická recirkulácia vzduchu

Nemáte ako odviesť vzduch z digestora Concept OPK3360 von? Nevadí! Funkcia recirkulácie zbaví vzduch nečistôt a zápachov a naženie ho čistý späť do miestnosti. Aby bola recirkulácie vzduchu účinná, za tukový filter je nutné vložiť tiež filter uhlíkový, ktorý pohlcuje pachy.

Jednoduchá údržba odsávača Concept OPK3360

Tukový filter je možné z odsávača Concept OPK3360 jednoducho vybrať a vložiť do umývačky riadu, spustiť štandardný program a máte hotovo. Ak doma nemáte umývačku riadu, tak nezúfajte. Bohato vám postačia vaše ruky a jarová voda.

Ako vybrať správny digestor?

K správnemu výberu odsávača je kľúčové si uvedomiť, že výkon by mal zodpovedať prinajmenšom sedemnásobku a ideálne desaťnásobku objemu miestnosti, z ktorej má odvádzať výpary preč.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Energetické parametre digestora

Energetická trieda E
Ročná spotreba energie 95,6 kWh/annum
Trieda účinnosti prúdenia tekutín B
Trieda účinnosti osvetlenia G
Trieda účinnosti filtrácie tukov F
Hlučnosť 65 dB

Typ

Typ Komínový
Umiestnenie Nástenný

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a výbava

Vlastnosti Spätná klapka
Funkcie Recirkulácia
Počet filtrov 2
Typ filtra Tukový

Vývody

Max. výška vývodu 67 cm
Min. výška vývodu 39 cm
Počet 1
Priemer 15 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 15 cm

Výkon

Vhodné do Menšej kuchyne (do 20 m²)
Počet stupňov výkonu 3

Rozmery

Šírka 60 cm
Hĺbka 44,8 cm
Výška 56,9 cm

Farba

Farba Strieborná

Materiál

Materiál Nerez

Energetická trieda

Ročná spotreba energie 95,6 kWh/annum

Hlučnosť

Hlučnosť 65 dB
Kód:  CONDG011
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OPK3360
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03