Obnoviť stránku

Concept OPI5060bc

Garancia najlepšej ceny
368,90 €

Concept OPI5060bc

Atraktívne čierne vyhotovenie digestora Concept OPI5060bc sa bude vynímať v každej kuchyni. Digestor disponuje výkonom odťahu až 581,8 m3/h a ponúka vám 3 výkonnostné stupne. Hlučnosť tohto modelu činí len 56 dB na najvyššom stupni. Digestor je možné veľmi pohodlne ovládať pomocou LED podsvieteného dotykového panela a priloženého diaľkového ovládača. Ďalej je odsávač pár Concept OPI5060bc vybavený mimoriadne účinnou recirkuláciou a tukovým filtrom, ktorý sa veľmi ľahko čistí. Nechýba tu ani kovový filter proti mastnotám. Vďaka praktickému LED osvetleniu perfektne uvidíte na vašu varnú dosku. Sami si môžete navoliť jeden z troch odtieňov osvetlenia. Zaiste vám príde vhod aj praktický časovač na odvetrávanie zvyškovej pary.

Plne integrovaný

Extra výkon a tichý chod

Regulácia odtieňa osvetlenia


Kľúčové vlastnosti vstavaného digestora Concept OPI5060bc

  • Plne integrovaný digestor v čiernom vyhotovení
  • Disponuje výkonom odťahu až 581,6 m3/h
  • Ponúka 3 výkonnosťou stupne
  • Hlučnosť tohto modelu činí maximálne 56 dB
  • Pohodlné ovládanie pomocou LED podsvieteného panela
  • Odsávač je vybavený mimoriadne účinnou recirkuláciou
  • Tukový filter sa veľmi ľahko a rýchlo čistí
  • Nechýba kovový filter proti mastnotám
  • Spadá do energetickej triedy A+
  • Praktický časovač odvetrávania
  • V balení nájdete diaľkový ovládač
  • Tri odtiene osvetlenia: studený, denný a teplý odtieň
  • Spätná klapka


Atraktívne čierne vyhotovenie

Vstavaný digestor Concept OPI5060bc si vás získa svojím atraktívnym vzhľadom v elegantnej čiernej farbe. Tento model je plne integrovaný a slúži na zabudovanie do hornej skrinky nad varnou plochou. Digestor krásne splynie s okolím a stane sa pýchou vašej kuchyne.

3 výkonnostné stupne zabudovaného digestora Concept OPI5060bc

Zabudovaný digestor Concept OPI5060bc disponuje výkonom odťahu až 581,8 m3/h, takže svoje uplatnenie nájde vo väčších kuchyniach. K dispozícii sú celkom 3 výkonnostné stupne (nízky, stredný a vysoký výkon odvetrávania).

Tichý a úsporný chod vstavaného digestora Concept OPI5060bc

Príjemným benefitom vstavaného digestora Concept OPI5060bc je tichá a úsporná prevádzka, pričom hlučnosť tohto modelu činí 56 dB na najvyššom stupni. To oceníte predovšetkým ak máte kuchyňu spojenú s obývacou izbou. Nič vás tak nebude počas vášho odpočinku rušiť. Digestor patrí do energetickej triedy A+, takže výrazne šetrí energiu.

Kvalitné LED osvetlenie s možnosťou 3 odtieňov

Pre kvalitné osvetlenie varnej plochy je digestor Concept OPI5060bc vybavený úsporným 8 W LED osvetlením, ktoré oproti klasickým žiarovkám spotrebujú menej elektrickej energie a majú výrazne dlhšiu životnosť. Vďaka osvetleniu tak skvele uvidíte na vašu pracovnú dosku. Navyše si môžete zvoliť jeden z troch odtieňov (teplý, denný a studený) tak, aby vyhovoval vašim očiam.

Mimoriadne účinná recirkulácia vstavaného digestora Concept OPI5060bc

Pokiaľ nemáte možnosť odviesť paru von, zaiste uvítate praktickú funkciu recirkulácie. Pri recirkulácii sa okrem dvoch tukových filtrov pridá navyše uhlíkový filter, ktorý dokonale pohlcuje pachy (nutné dokúpiť).Vzduch sa pri tomto procese prečistí a je vháňaný späť do miestnostiUhlíkový filter sa musí pravidelne meniť - v závislosti od používania odsávača pár Concept OPI5060bc.

Jednoduchá a rýchla údržba tukového filtra digestora Concept OPI5060bc

Aby ste ochránili svoju domácnosť pred nepríjemným mastným prachom, je potrebné pravidelne čistiť tukový filter, ktorý tieto nečistoty zachytáva. Tukový filter z odsávača Concept OPI5060bc možno jednoducho vložiť do umývačky, spustiť štandardný program a bude opäť ako nový. Ak doma nemáte umývačku, stačí filter umyť v jarovej vode pomocou kefky a následne opláchnuť pod tečúcou vodou.

Praktický časovač odvetrávania

Súčasťou vstavaného digestora Concept OPI5060bc je praktický časovač, pomocou ktorého môžete pohodlne aktivovať režim odloženého vypnutia. Odsávač bude odvetrávať zvyškovú paru v kuchyni a následne sa sám vypne. Využiť môžete odvetrávanie podľa zvolenej intenzity odsávania - pri najnižšom stupni odvetráva 5 minút, pri strednom 4 minúty a pri najvyššom 3 minúty. Vďaka tomu si nastavíte odvetrávanie na chvíľu, kedy práve potrebujete.

Jednoduché a intuitívne ovládanie zabudovaného digestora Concept OPI5060bc

Vhod vám príde tiež Intuitívne ovládanie, pomocou ktorého bude nastavenie digestora Concept OPI5060bc úplná hračka. Na odsávači sa nachádza dotykový panel s LED podsvietením, ktoré pôsobí veľmi elegantne a atraktívne. Každá funkcia má svoje vlastné tlačidlo, takže stačí jediné stlačenie. V balení digestora Concept OPI5060bc nájdete taktiež diaľkový ovládač, ktorý vám umožní ovládať digestor z pohodlia vášho gauča.

Ako správne vybrať digestor do vašej domácnosti?

Vybrať ten správny odsávač pre vašu domácnosť je veľmi dôležité. Výkon odsávača by mal zodpovedať 7 – 10-násobku objemu miestnosti, z ktorej má odvádzať výpary. V prípade, že máte spojenú kuchyňu s obývacou izbou, je nutné započítať obe miestnosti. Dôležité je samozrejme tiež umiestnenie digestora nad elektrickú varnú dosku či plynovú. Nad elektrickú varnú dosku je potrebné odsávač umiestniť 55 cm a nad plynovú 65 cm. Nesmieme zabúdať tiež na spätnú klapku, ktorá bráni prenikaniu studeného vzduchu zvonka. Klapka zároveň zamedzí úniku teplého vzduchu z miestnosti.

Doplňujúce informácie:

Výška: 360 mm
Šírka: 600 mm
Hĺbka: 350 mm
1 motor/ventilátor
Minimálna vzdialenosť od elektrickej varnej dosky: 550 mm
Minimálna vzdialenosť od plynovej varnej dosky: 650 mm
Napätie: 220 – 240 V ~ 50/60 Hz
Príkon: 78 W
Príkon motora: 70 W
Netto hmotnosť: 10,4 kg
Odsávač pár je vrátane pripojovacieho kábla
Dĺžka pripojovacieho kábla: 170 cm


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetické parametre digestora

Energetická trieda A+
Trieda účinnosti prúdenia tekutín D
Trieda účinnosti osvetlenia D
Trieda účinnosti filtrácie tukov A

Typ

Typ Vstavaný

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a výbava

Vlastnosti Spätná klapka
Funkcie Recirkulácia
Počet filtrov 2
Typ filtra Uhlíkový, Tukový

Vývody

Počet 1
Priemer 15 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 15 cm

Výkon

Vhodné do Kuchyne spojenej s inou miestnosťou (nad 30 m²)

Farba

Farba Čierna

Energetická trieda

Hlučnosť

Hlučnosť 56 dB
Kód:  CONDG055
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OPI5060bc
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04