Obnoviť stránku

Concept MNV4660

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept MNV4660


 CONCEPT MNV4660
 

Nová technológia umývacieho ramena

Umývačka Concept MNV4660 je vybavená novou technológiou umývacieho ramena INNOWASh. Pri umývaní sa otáča nielen horizontálne, ale aj okolo svojej osi. Vďaka tejto funkcii sa voda dostane do všetkých záhybov aj na zle dostupných miestach. A navyše táto technológia skráti čas umývania. Technológia INNOWASH zvyšuje účinnosť umývania o 27%.


Prehľadné dotykové ovládanie

Pohodlné ovládanie je u umývačky Concept MNV4660 zabezpečené prostredníctvom dotykového ovládania, vďaka ktorému bude nastavenie tejto umývačky naozajstnou hračkou. Už nemusíte riešiť problém s ponechaním voľného miesta pred výklopným dávkovačom. Dávkovač SLIDE sa pri zapnutí umývačky otvorí „do strany", vďaka tomu budete mať riad vždy perfektne umytý.

 CONCEPT MNV4660
 

 CONCEPT MNV4660
 

Efektívne umývanie riadu

Umývačka Concept MNV4660 dokáže vďaka automatickému programu sama upraviť dĺžku a intenzitu samotného umývania, pre čo najväčšiu úsporu vody a elektrickej energie. Dokonalý prehľad o vloženom riade vo vnútri umývačky budete mať vďaka prítomnosti vnútorného LED osvetlenia. Umývačke nechýba ani funkcia Turbo sušenie, ktorá sa postará o dokonale suchý riad. Túto funkciu zaisťujú dva aktívne ventilátory, pričom jeden fúka do priestoru umývačky a druhý nasáva vlhký teplý vzduch.


Jednoduché usporiadanie vnútorného priestoru

Veľmi pohodlne môžete tiež upravovať vnútorný priestor umývačky. Stačí príborovú zásuvku jednoducho presunúť a vďaka tomu vznikne v hornom koši viac miesta, kam umiestnite takmer akýkoľvek riad. Prehľad o tom, či umývačka ešte pracuje zaistí kontrolka, ktorá svieti priamo na zem. Po ukončení umývacieho programu vás kontrolka upozorní blikaním.

 CONCEPT MNV4660
 

 CONCEPT MNV4660
 

Funkcia odloženého štartu

Užitočnou funkciou, ktorou je umývačka umývačka Concept MNV4660 vybavená, je funkcia odloženého štartu. Umývanie riadu je možné odložiť o 1 - 24 hodín. S touto vstavanou umývačkou riadu sa už nemusíte báť úniku vody vďaka prítomnosti systému Aquastop, ktorý spočíva v dvojitom istení úniku vody. Ak nastane únik vody z prívodnej hadice, čidlo túto situáciu zaznamená a uzavrie prívodný ventil.


Kľúčové vlastnosti

  • Vstavaná, plne integrovaná
  • Energetická trieda A+++
  • tichý chod - 44 dB
  • INNOWASH - rameno otočné okolo svojej osi
  • INNOXTOUCH - pokročilý typ dotykového ovládania
  • Turbosušenie - 2 ventilátory
  • FLOOR light - svetelná indikácia
  • Autoprogram odložený štart umývania
 CONCEPT MNV4660
 
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 89 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 55 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,4 m (1,4 m)
Kód:  CONMY003
Produktové číslo:  8595631002407
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11