Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CONCEPT MNV4360

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT MNV4360


Vstavaná umývačka riadu – Concept MNV4360


Energetická trieda A++

AUTO program

Variabilná príborová zásuvka


    

Úsporná A++ umývačka

Vďaka zaradeniu do skupiny A++ vám umývačka Concept MNV4360 ušetrí peniaze svojou úspornou prevádzkou. Produkty s označením A++ spotrebujú podstatne menej energie ako tie s označením A+ a nižším. Tým docielite menšie výdavky za energie.


SLIDE dávkovač

Nový dávkovač typu SLIDE vás zbaví bežného problému s nekvalitne umytým riadom, pretože pri bežnom spôsobe ste museli pred výklopným dávkovačom nechať voľné miesto. Po štarte umývania sa dávkovač umývačky otvorí do strany a tým zaistí dokonalý výsledok umývania.


Inteligentnejšia ako by ste čakali

Umývačka Concept MNV4360 po prvom opláchnutí sama zistí, ako veľmi je riad špinavý a prispôsobí tomu dĺžku a intenzitu umývacieho programu. Perfektný výsledok bude určite zaručený.


LED osvetlenie

Umývačka riadu Concept MNV4360 disponuje šikovným LED osvetlením, vďaka ktorému získate úplný prehľad o tom, čo sa momentálne nachádza v umývačke. Istý benefit spočíva aj v tom, že LED osvetlenie je veľmi úsporné. 


Variabilná príborová zásuvka

Variabilná zásuvka umývačky Concept MNV4360 vám bude vhodná, kedykoľvek budete potrebovať umyť nejaké rozmernejšie kusy riadu, akými môžu byť dózy, vázy, džbány a ďalšie väčšie predmety. Príborovú zásuvku môžete ľahko a rýchlo presunúť a tým získať väčší priestor v hornom koši.


Odložený štart

Čo by to bol za poctivý spotrebič, keby neoplýval odloženým štartom. Pri umývačke Concept MNV4360 si môžete podľa ľubovôle vybrať odložený štart o 1 – 24 hodín, takže záleží len od vás. Pri použití odloženého štartu sa automaticky vypne zvuková signalizácia, preto vás umývačka nebude budiť ani v prípadne nočnej prevádzky. 


AQUAstop

Systém AQUAstop je bezpečnostné riešenie, ktoré sa skladá z dvojitej steny hadice a AQUAstop senzoru, ktorý kontroluje, či voda neuniká. Ak snímač zistí, že niekde uniká voda, sám zastaví činnosť umývačky a uzavrie prívodný ventil. 


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardný
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  CONMY006
Produktové číslo:  MNV4360
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09