Obnoviť stránku

Concept MNV3560

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept MNV3560

Vstavaná umývačka riadu Concept MNV3560 pojme naraz až 14 súprav riadu . Napriek tomu nijako nezaťažuje vašu peňaženku. So spotrebou elektrickej energie 1,04 kWh spadá do energetickej triedy A+ a triedy A účinnosť umývania a sušenia. Priemerná spotreba vody na jedno umytie je 12,5 litra .
Na výber je 6 programov, a to vrátane ECO programu , ktorý spotrebuje minimum vody a elektrickej energie. Tiež vyniká funkciou polovičného plnenia , ktorá spotrebuje menej vody a elektrickej energie ak nemáte plne naplnenú umývačku. Systém FUZZY LOGIC , je súčasťou auto programu a dokáže nastaviť program podľa množstva znečistenia riadu. Údaje, ktoré získa počas prvého predumytia, prepočíta a podľa nich nastaví optimálnu potrebu energie a vody na úspešné ukončenie programu. Pre zjednodušenie nastavovania je k dispozícii LCD displej , ktorý zobrazuje čas a ikony programov. V prípade nutnosti vás upozorní na nedostatok soli a leštidla. Samozrejmosťou je odložený štart o 3,6 alebo 9 hodín . Umývačka ponúka tiež nastavenie tvrdosti vody . K dispozícii je nastaviteľný horný kôš a priehradka na príbory.
Dôležitým ochranným prvkom je systém DOUBLE SAFETY proti úniku vody. Skladá sa z dvojitej steny hadice a čidla Aquastop , ktorá kontroluje únik vody a v prípade, že je nejaký zaznamenaný, okamžite vypne umývačku a uzavrie prívodný ventil. Medzi bezpečnostné prvky ďalej patrí plavákový sensor na spodku umývačky, ktorý v prípade potreby odčerpá prebytočnú vodu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Displej

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 81,5 cm
Šírka umývačky 59,8 cm
Hĺbka umývačky 57 cm
Kód:  CON610a
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  MNV3560
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06