Obnoviť stránku

CONCEPT MNV2560

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT MNV2560

Vstavaná umývačka riadu Concept MNV2560 pojme naraz až 14 súprav riadu. Napriek tomu nijako nezaťažuje vašu peňaženku. So spotrebou elektrickej energie 1,04 kWh patrí do energetickej triedy A+ a triedy A účinnosti umývania a sušenia. Priemerná spotreba vody na jedno umývanie je 12,5 litra.
Na výber je 6 programov, a to vrátane ECO programu, ktorý spotrebuje minimum vody a elektrickej energie. Systém FUZZY LOGIC, ktorý je súčasťou auto programu, dokáže nastaviť program podľa množstva znečistenia riadu. Údaje, ktoré získa počas prvého predumytia, prepočíta a podľa nich nastaví optimálnu potrebu energie a vody na úspešné dokončenie programu. Pre zjednodušenie nastavovania je k dispozícii LCD displej, ktorý zobrazuje čas a ikony programov. V prípade nutnosti vás upozorní na nedostatok soli a leštidla. Samozrejmosťou je odložený štart o 3, 6, 9 alebo 12 hodín. Umývačka ponúka aj nastavenie tvrdosti vody. K dispozícii je nastaviteľný horný kôš a priehradka na príbory.
Dôležitým ochranným prvkom je systém DOUBLE SAFETY proti úniku vody. Skladá sa z dvojitej steny hadice a snímača Aquastop, ktorý kontroluje únik vody a v prípade, že je nejaký zaznamenaný, okamžite vypne umývačku a uzavrie prívodný ventil. Medzi bezpečnostné prvky ďalej patrí plavákový senzor na spodku umývačky, ktorý v prípade potreby odčerpá prebytočnú vodu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Displej

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 81,5 cm
Šírka umývačky 59,8 cm
Hĺbka umývačky 57 cm
Kód:  CON610b
Rozšírená záruka: +12 mesiacov
Produktové číslo:  8594049740017
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02