Obnoviť stránku

Concept Mixér SR3210

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept Mixér SR3210

Ručný mixér Concept SR3210 čiernej farby vám pomôže pri príprave širokej škály pokrmov. Po použití stačí príslušenstvo mixéra opláchnuť alebo umyť v umývačke riadu. Šľahač Concept SR3210 vám príde vhod pri výrobe neodolateľných tort, krémov či nadýchaného cesta. Na výber máte hneď z 5 rýchlostí a možnosti využiť TURBO. V balení nájdete 2 nerezové šľahacie metly, 2 nerezové hnetacie háky a 1 špeciálnu nerezovú metlu na šľahanie, ktorá je ideálna na prípravu domácej šľahačky alebo bielkového snehu.


Vymeniteľné nerezové metly

5 rýchlostí + TURBO

Jednoduchá obsluha


Kľúčové vlastnosti ručného mixéra Concept SR3210

  • Ručný mixér SR3210 v čiernom vyhotovení
  • Extra výkonný motor
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Hodí sa na výrobu neodolateľných tort, krémov či nadýchaného cesta
  • 5 rýchlostí + režim TURBO
  • Obsahuje 2 nerezové šľahacie metly, 2 nerezové hnetacie háky a 1 špeciálnu nerezovú metlu na šľahanie
  • Jednoduché čistenie a údržba
  • Všetky súčasti mixéra sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Bezpečnostná poistka, ktorá zabraňuje prehriatiu motora
  • Chutné recepty v aplikácii Concept Varenie

Výkonný ručný mixér Concept SR3210

Ručný mixér Concept SR3210 sa stane vaším nenahraditeľným pomocníkom v kuchyni. Ponúka všestranné využitie, s ktorým bude príprava vašich obľúbených pokrmov úplná hračka. S mixérom pripravíte neodolateľné krémy či lahodné cesto. Využiť môžete hneď 5 rýchlostí a funkciu TURBO, vďaka ktorej dosiahnete maximálny výkon počas krátkej chvíle.

Bohaté príslušenstvo ručného mixéra

Ručný mixér Concept SR3210 je vybavený bohatým príslušenstvom, pomocou ktorého bude príprava vašich obľúbených pokrmov úplná hračka. Ak radi pečiete, špeciálne nerezové šľahacie metly vám umožnia vyšľahať bielok do báječných domácich dezertov či pripraviť vynikajúcu domácu šľahačku. Pomocou metiel môžete tiež pripraviť krásne jemný krém či riedke cesto na omelety a palacinky. Hnetacie háky slúžia na prípravu hustejšieho cesta. Metly a háky stačí potom jednoducho vybrať stlačením tlačidla a vložiť do umývačky riadu.

Ručný šľahač Concept SR3210 vás chráni bezpečnostnou poistkou

O vašu bezpečnosť počas používania ručného šľahača Concept SR3210 sa postará bezpečnostná poistka, ktorá zabraňuje prehriatiu motora a následnému poškodeniu celého prístroja.

Chutné recepty v aplikácii Concept Varenie

Concept si pre vás pripravil aj novú aplikáciu Concept Varenie, v ktorej nájdete veľa skvelých rád a receptov. Aplikácia je vhodná pre iOS a Android. Vyberte si medzi záložkami (dezerty, RAW, marmelády, šaláty, polievky, chuťovky atď.) a dajte sa do varenia. Slúži tiež ako inšpirácia na objavenie nových chutí freshov a smoothies. Dokonca si môžete vyberať aj podľa spotrebiča, ktorý máte doma.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 400 W
Počet rýchlostí 5
Funkcie Miesenie, Šľahanie

Príslušenstvo

Príslušenstvo Miesiace metly, Šľahacie metly
Kód:  CONRM720
Produktové číslo:  SR3210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13