Obnoviť stránku

CONCEPT LO7080

4,6 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT LO7080

Pripravte si džús plný vitamínov, alebo chutnú domácu zmrzlinu s výkonným odšťavovačom Concept LO7080. Určite vás zaujme svojím moderným dizajnom v decentnej čiernej farbe, ktorý krásne doplní interiér vašej kuchyne. Ako užitočný sa vám bude javiť aj plniaci otvor XXL, vďaka ktorému môžete do odšťavovača niektoré plody vložiť celé. Vďaka výťažnosti až 96 % bude vylisovaná šťava hustejšia a zároveň nebude obsahovať toľko peny. Šťava z odšťavovača Concept LO7080 bude krásne jemná a plná vitamínov. Odšťavovač má navyše špeciálne filtračné sito, pomocou ktorého si môžete pripraviť domácu zmrzlinu. Ovládanie prístroja je vďaka ovládaciemu koliesku úplne jednoduché. Odšťavovač Concept LO7080 nevyžaduje príliš zložitú údržbu, pretože je vybavený funkciou samočistenia. Jednotlivé diely môžete vložiť do umývačky riadu, alebo ich umyť pod tečúcou vodou.

XXL plniaci otvor

Výťažnosť až 96 %

Výrobník zmrzliny


Kľúčové vlastnosti odšťavovača Concept LO7080

  • Moderné čierne vyhotovenie
  • Všestranný pomocník do každej domácnosti s výkonom 40 ot./min
  • Vyniká minimálnym odpadom a nízkou rýchlosťou systému
  • Pripravte si zdravú domácu zmrzlinu
  • Concept LO7080 s vnútorným plniacim otvorom XXL
  • Dômyselný systém ANTI DRIP proti odkvapkávaniu
  • Bezkefová konštrukcia pre dlhú životnosť
  • Program JUICE a program ICE CREAM
  • Funkcia REVERSE pre spätný chod
  • Odšťavovač je vybavený funkciou samočistenia
  • Trojitý bezpečnostný systém
  • V balení nájdete dve litrové nádoby z tritanu na džús a dužinu.
  • Recepty nájdete v aplikácii Cooking Concept

Všestranný pomocník do každej domácnosti

Vitamíny je potrebné dopĺňať po celý rok. S odšťavovačom Concept LO7080 si môžete každý deň dopriať blahodarný pohár plný vitamínov. Lis má nízkootáčkový systém, ktorý z každého kusu ovocia, alebo zeleniny získava maximum a pritom vytvára iba minimum odpadu. S výkonom 40 ot./min sa podarí vytvoriť chutný džús. Šťava je hustejšia ako pri metóde odstredivého lisovania a zároveň neobsahuje toľko peny. Môžete si vychutnať jemný a chutný výživný džús plný vitamínov. Okrem Concept LO7080 získate dve litrové nádoby z tritanu na džús a dužinu.

Concept LO7080 s vnútorným plniacim otvorom XXL

Odšťavovač Concept LO7080 vás nadchne okrem iného aj plniacim tvorom XXL s rozmerom 87 mm, ktorý vám umožní vložiť niektoré druhy ovocia aj v celku. Už sa nemusíte obávať zdĺhavého krájania a ušetríte veľa času.

Pripravte si zdravú domácu zmrzlinu s odšťavovačom Concept LO7080

Čo tak domáca zmrzlina zo surovín, ktoré máte radi? S odšťavovačom Concept LO7080 zvládnete všetko jednoducho. Odšťavovač je vybavený špeciálnym filtračným sitom, ktoré sa používa na výrobu domácej zmrzliny. Jednoducho vložte do lisu mrazené ovocie, ktoré vám najviac chutí a za niekoľko okamihov si môžete vychutnať domácu zmrzlinu plnú vitamínov.

Concept LO7080 ponúka dômyselný ANTI DRIP systém

Odšťavovač Concept LO7080 je vybavený praktickým systémom ANTI DRIP, ktorý zabezpečuje, aby nevyšla nazmar ani kvapka vášho zdravého nápoja. Ak máte plnú nádobu, jednoducho zatvorte veko, nasaďte nádobu a znova otvorte veko. Vďaka tomuto dômyselnému systému nebudete musieť riešiť špinavú kuchynskú linku.

Výkonný motor a bezuhlíková konštrukcia pre dlhú životnosť

Odšťavovač Concept LO7080 je vybavený výkonným a kvalitným indukčným motorom s príkonom 200 W, ktorý sa stará o dlhú životnosť produktu. Hlavnou výhodou odšťavovača je bezkefová konštrukcia, ktorá nevyžaduje príliš zložitú údržbu. Zároveň vám sľubuje vysokú spoľahlivosť.

Odšťavovač Concept LO7080 sa ľahko ovláda

Základom odšťavovača je ľahká a rýchla obsluha, ktorú zvládne naozaj každý! Odšťavovač Concept LO7080 sa ovláda ovládacím kolieskom s prepínačom režimov. Máte program JUICE na listovanie čerstvého džúsu a program ICE CREAM na prípravu chutnej domácej zmrzliny. Aby bolo možné tieto programy používať, je potrebné do zariadenia umiestniť správnu filtračnú obrazovku. V prípade, že niektoré potraviny uviaznu v lise, stlačte jednoducho funkciu REVERZ, ktorá ma na starosti spätný chod.

Ľahká a rýchla údržba odšťavovača Concept LO7080

Veľkou výhodou odšťavovača Concept LO7080 je veľmi ľahká a rýchla údržba, ktorá vám nezaberie príliš veľa času. Odšťavovač je vybavený funkciou samočistenia, vďaka ktorej je údržba úplnou hračkou. Jednoducho zatvorte uzáver proti kvapkaniu, nalejte asi 400 ml vody do plniaceho otvoru a zvoľte program SAMOČISTENIE. Jednotlivé časti odšťavovača Concept LO7080 je možné pohodlne vložiť do umývačky riadu, alebo umyť pod tečúcou vodou. Filtračné sitá očistite priloženou čistiacou kefkou.

Bezpečnosť na prvom mieste

O bezpečnú prevádzku pri používaní odšťavovača Concept LO7080 sa stará trojitá bezpečnostná poistka, ktorá zaručuje, že sa prístroj nespustí ak nie je správne zostavený. Zároveň sa automaticky vypne po odstránení ochranného krytu, alebo pri preťažení. Odšťavovač Concept LO7080 má praktické protišmykové nožičky, aby sa počas prevádzky nikam neposunul.

Recepty nájdete v aplikácii Cooking Concept

Spoločnosť Concept pre vás pripravila aj novú aplikáciu Concept Cooking, v ktorej nájdete množstvo skvelých rád a receptov. Aplikácia je vhodná pre iOS a Android. Vyberte si medzi záložkami (dezerty, RAW, džemy, šaláty, polievky, predjedlá a podobne) a pustite sa do varenia. Slúži aj ako inšpirácia na objavovanie nových chutí fresh a smoothies. Môžete si dokonca vybrať podľa spotrebiča, ktorý máte doma.

Doplňujúce informácie: 

Príkon: 200 W
Napätie a frekvencia: 220 – 240 V, 50/60 Hz
Dĺžka prívodného kábla: 100 cm
Rozmery: 23 × 50,6 × 18 cm
Hmotnosť: 5 kg

Príslušenstvo: Nádoba na džús, nádoba na dužinu, čistiaca kefa, sitko na zmrzlinu, vtláčadlo

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Typ

Typ odšťavovača Slimákový
Pohon Elektrický

Typ hriadeľa

Typ hriadeľa Vertikálny

Vlastnosti

Objem nádoby na dužinu 1 l
Objem nádoby na štavu 1 l
Počet rýchlostí 1
Funkcie Bezpečnostná poistka, Spätný chod motora, Samočistenie, Pomalé odšťavovanie
Veľkosť plniaceho otvoru 87 mm
Vlastnosti Protišmykové nôžky, Anti drip
Vhodné pre Koreňovú zeleninu, Plodovú zeleninu, Citrusové plody, Ovocie s jadrami, Jablká a hrušky, Exotické plody, Melóny a dyne
Typ ovládania Gombíky
Výkon 200 W
Max. otáčky 40 ot./min
Dĺžka kábla 100 cm
Hlučnosť 65 dB

Materiál

Materiál nádoby na šťavu Plast
Materiál filtra Nerez

Farba

Farba Čierna, Antikoro

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 18 cm
Šírka 23 cm
Výška 50,6 cm
Hmotnosť 5 kg

Balenie

Obsah balenia Kefka na čistenie sitka, Nádoba na šťavu, Nádoba na dužinu, Sitko, Utláčadlo

Ocenenie

Ocenenia Bez ocenení
Kód:  CONOD539
Produktové číslo:  LO7080
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08