Obnoviť stránku

Concept LKV5260

546,90 €

Concept LKV5260

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA

Total NO FROST

TAJNÁ SKRÝŠA

Dizajnová vstavaná chladnička CONCEPT LKV5260, ktorá bude vyhovovať vašim potrebám

Chladnička Concept LKV5260 v sebe snúbi chladničku a mrazničku s celkovým úžitkovým objemom 248 litrov, ktorý bohato postačí väčšine rodín. Svojim chodom vás nijako nebude rušiť, pretože má veľmi nízku hladinu hlučnosti. Chladnička disponuje všetkými dôležitými funkciami, ktoré vám prídu vhod. Medzi ne napríklad patrí FRESH zóna, v ktorej zostanú vaše potraviny dlhšie čerstvé. S funkciou TOTAL NO FROST už nikdy nebudete musieť riešiť zdĺhavé odmrazovanie, pretože sa o to chladnička postará sama. Samotná inštalácia vstavanej chladničky Concept LKV5260 je úplne jednoduchá a bez ťažkostí by ste ju mali zvládnuť aj sami.

Jednoduchá inštalácia

Na inštaláciu vstavanej chladničky Concept LKV5260 netreba žiadneho odborníka, pretože si bohato postačíte sami. Budete potrebovať len základné vybavenie, dve ruky, návod a chvíľku svojho času.

Total NO FROST

Vstavaná chladnička Concept LKV5260 je vybavená funkciou Total NO FROST, vďaka ktorej nebudete musieť riešiť námrazu ani v mrazničke, ani v chladničke.

Tichý chod chladničky Concept LKV5260

Počas svojej prevádzky chladničku takmer nepočujete, pretože sa jej hlučnosť pohybuje na hranici iba 39 dB (emisie hluku šíreného vzduchom triedy C). Takto si môžete byť istí, že vás chladnička nebude rušiť ani v malom byte.

Dostatočne veľký objem pre vaše nákupy

Celkový úžitkový objem chladničky činí 248 litrov, čo je plne postačujúce pre bežnú domácnosť. Všetky potraviny do nej prehľadne uložíte. K dispozícii budete mať 3 široké police z tvrdeného skla, šuplík s FRESH zónou a ďalšie police, ktoré sa nachádzajú vo dverách chladničky. Mraziaca časť v sebe ukrýva dva priestranné boxy a špeciálnu výsuvnú policu.

Špeciálne miestečko pre vaše dobroty

Chladnička Concept LKV5260 má špeciálnu vymoženosť v podobe špeciálnej priehradky, ktorá sa ukrýva pod zásuvkou na zeleninu. Do nej si môžete uschovať nielen čokoládky a iné dobrôtky, ale skvele sa tam zmestí napríklad aj pivo. Schovajte tak svoju obľúbenú vec pred ostatnými a doprajte si ju až na ňu budete mať chuť.

Šetrné LED osvetlenie

Chladnička Concept LKV5260 disponuje šetrným LED osvetlením, vďaka ktorého budete mať vždy dokonalý prehľad nad potravinami a nápojmi v chladničke. LED osvetlenie nielen šetrí peniaze, ale zároveň je šetrnejšie k potravinám.

Skvele sa zmestí

Vďaka praktickému otváraniu dverí môžete chladničku Concept umiestniť blízko stenám alebo do užších priestorov. Dvere chladničky stačí otvoriť do 90° a aj tak pohodlne vysuniete všetky vnútorné zásuvky.

Praktická výsuvná polica

Potraviny v mraziacej časti vstavanej chladničky Concept LKV5260 možno uchovávať v priehľadných boxoch alebo v špeciálnom priestore s výsuvnou policou. Ten sa skvele hodí na uloženie potravín, ktoré budete chcieť mať hneď po ruke a nemusíte ich potom hľadať v samotných boxoch. Skvele sa tam zmestí napríklad pizza alebo zmrzlina.

Fresh zóna

Aby ste dlhšie uchovali novovložené potraviny čerstvé, má chladnička Concept LKV5260 Fresh zónu, v ktorej môžete regulovať vlhkosť, a vytvoriť tak dokonalé prostredie na skladovanie rozličných potravín.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky F
Ročná spotreba energie chladničky 280 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 180 l
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny) 68 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Vstavaný model
Montáž dvierok chladničky Spriahnuté

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim, Nulový nábeh dverí
Chladenie a mrazenie chladničky Nulová zóna
Špeciálne funkcie chladničky Total No Frost
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 4ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 3ks
Celkový úžitkový objem chladničky 241 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 3,5 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Žiadna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 177,7 cm
Šírka chladničky 55 cm
Hĺbka chladničky 54,5 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 56,5 kg

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky 188 cm
Šírka balenia chladničky 58 cm
Hĺbka balenia chladničky 59 cm
Kód:  CONCHL020
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LKV5260
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06