Obnoviť stránku

Concept LA8580bc

3,0 1 hodnotení
784,90 €

Concept LA8580bc

ideálny rozmer
 

Ideálny rozmer

Snívate o veľkej americkej chladničke, ale priestor vašej kuchyne je nekompromisný? Riešením je novinka od českej značky Concept s celkovým úžitkovým objemom 405 litrov. Kombinovaná chladnička Česká Amerika je navrhnutá pre český trh podľa požiadaviek samotných zákazníkov. Vďaka šírke 80 cm a hĺbke 62,5 cm nájde miesto v každej domácnosti bez toho, aby ste prišli o komfortný priestor, ktorý ponúkajú veľké americké chladničky. 

Klasická americká chladnička 1800/920/720 mm
Slovenská Amerika 1820/803/625 mm
Bežná chladničky 1700/560/600 mm

Luxusný dizajn

Elegantný dizajn je jednou z predností chladničky Česká Amerika. Čierne zrkadlové sklo robí z obyčajného kuchynského spotrebiča dizajnový prvok, ktorý vašej kuchyni dodá nádych luxusu. Celkový vzhľad je podčiarknutý kvalitným spracovaním jednotlivých detailov. Už sa nikdy nepozriete na inú.

luxusný dizajn
 
Praktické usporiadanie priestoru
 

Praktické usporiadanie priestoru

Už sa vám niekedy stalo, že ste mali problém dať do chladničky tácku s chlebíčkami, plech s buchtami alebo dokonca celého moriaka? Vďaka praktickému usporiadaniu priestoru chladničky do štyroch policových zón z tvrdeného skla širokých 68 cm bez stredového predelu, ktorý býva častý pri klasických "Amerík", už si nebudete musieť lámať hlavu s nedostatkom miesta. 

Intuitívne otváranie

Systém Quattro, teda otváranie pomocou štyroch samostatných dverí, je plne prispôsobený potrebám zákazníkov, ktorí dbajú na praktickosť a funkčnosť svojich spotrebičov. Pri individuálnom otváraní dochádza k menšiemu úniku ochladzovaného vzduchu, v dôsledku čoho sa pri dlhšom otvorení znižuje celková energetická spotreba. Vďaka dômyselnému systému Quattro tiež nebudete mať problém umiestniť chladničku do užších priestorov, ako sú napríklad chodby. Radius jednotlivých dverí je totiž iba 40 cm. 

Intuitivní otevírání
 
extra tichá
 

Extra tichá

Hlučnosť 42 dB zaraďuje chladničku LA8580 medzi najtichšie na trhu. V noci tak budete môcť pokojne spať, bez toho aby vás z druhej izby rušilo nepríjemné vrčanie. 

LED lighting

Moderné LED osvetlenie je kvôli nízkej spotrebe energie a nulovému výdaju tepla používané v čoraz väčšom množstve spotrebičov a inak tomu nie je ani pri Českej Amerike. Nielenže LED osvetlenie šetrí vaše peniaze, ale je tiež oveľa šetrnejšie k vašim očiam pri častom pozeraní do chladničky a hlavne k vašim potravinám, ktoré pri každom kontakte s obyčajným svetlom trpia. 

LED lighting
 
dotykový displej
 

Dotykový displej

Ovládanie pomocou dotykového displeja zvyšuje atraktivitu spotrebiča a zaisťuje maximálny komfort pri jeho obsluhe. Je umiestnený na vonkajšej strane chladničky a jeho ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne.

Auto mode

Funkcia auto mode nastaví vo vašej chladničke ideálnu teplotu. Pomocou jedného tlačidla sa chladnička automaticky ochladí na 5 °C a teplota v mraziacom priestore klesne na -18 °C.

auto mode
 
super cool
 

Super cool

Funkciu super cool využijete v prípade, kedy potrebujete napr. rýchlo vychladiť nápoje v chladničke. Stačí spustiť a priestor chladničky sa výrazne ochladí.

Super frost

Funkcia super frost je veľmi praktická pri mrazení väčšieho množstva potravín naraz. Zaistí rýchle zamrazenie, pri ktorom si potraviny uchovajú dôležité vitamíny, vzhľad a chuť. Akonáhle sú potraviny úplne zmrznuté, chladnička prepne späť do normálneho režimu. Funkcia super frost súčasne zabezpečí, aby už skôr zamrazené zásoby boli uchované v dostatočnom chlade.

super frost
 
Alarm nedovretých dverí
 

Alarm nedovretých dverí

Stáva sa vám, že občas zabudnete zavrieť dvere chladničky, čím dochádza k znehodnoteniu uložených potravín a zároveň k vyššej spotrebe elektrickej energie? Vďaka alarmu nedovretých dverí môžete zostať v pokoji. V prípade, že dvere chladničky necháte dlhší čas otvorené, spustí sa zvukový signál, ktorý sa automaticky vypne vždy, keď chladničku opäť zavrite.

 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky a
Ročná spotreba energie chladničky 347 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 256 l
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny) 149 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C
Emisie hluku chladničky šíreného vzduchom 42 dB

Typ chladničky

Typ chladničky Americká chladnička – 4 dvierka
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky
Chladenie a mrazenie chladničky Super chladenie, Super mrazenie
Ovládanie a regulácia teploty chladničky Elektronické
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Nie
Klimatická trieda chladničky N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 3ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 6ks
Celkový úžitkový objem chladničky 405 l

Farba chladničky

Farba chladničky Čierna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 183 cm
Šírka chladničky 84 cm
Hĺbka chladničky 64 cm

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  CON110e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  la8580bc
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14