Obnoviť stránku

Concept LA8080ss

4,2 5 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
839 €

Concept LA8080ss

Pýšite sa priestrannou kuchyňou aj domácnosťou so štyrmi členmi? Kúpte si úspornú americkú chladničku značky Concept, oblečenú do štýlového nerezového habitu, a dajte navždy zbohom strachu z nedostatku jedla aj maškŕt, na ktoré jazýčky vašich detí nedajú dopustiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Objemná, napriek tomu elegantná
  • Prehľadné rozmiestnenie políc a zásuviek
  • Vyšší komfort vďaka dávkovaču vody a výrobu ľadu
  • Energeticky nenáročná prevádzka
  • Minimálna hlučnosť

Bezodné "útroby"

Neľakajte sa hrmotného nerezového obra. Prijmite ho za člena rodiny a uvidíte ako dokáže skrášliť vašu kuchyňu. Chladničke Concept La8080ss zaiste pristanú vzdušné a presvetlené priestory vášho jedálneho kuloáru. Rovnako tak spotrebič ocení aj veľké množstvo potravín, čo sa vojde do jeho útrob. Ostatne práve na tieto účely dostal od výrobcov do vienka takmer bezodný úžitkový objem 388 l, s ktorým u neho budú tie kvantá dobrôt, na ktoré vaša rodina nedá dopustiť, v úplnom bezpečí.

Vedieť kam siahnuť

Jednou z najväčších predností chladničiek je 100% prehľadnosť sklenených poličiek aj transparentných zásuviek v mrazničke, na ktorých obsah vám posvieti výkonná 3W LED žiarovka. Ak vám starostlivosť o vašich najbližších dáva zabrať, nezúfajte. Concept La8080ss sa o svoj bezproblémový chod postará šikovnou funkciou automatického odmrazovania, a tým vám ušetrí veľa času a energie na vyvádzanie s vašimi malými neposedníkmi.

Empatia ako bonus

A že o chladničke nebudete ani vedieť? Zaiste. Prevádzková hlučnosť 42 db sa postará o chod, ktorý je tichý ako myška a vás v žiadnom prípade nevyruší od zaslúženého oddychu. Pri tom všetkom je Concept La8080ss náležite šetrná k životnému prostrediu vďaka výskytu v úspornej energetickej triede A+. Ako by chladnička mala vlastné cítenie a dokázala vám odľahčiť od vašich starostí energeticky nenáročnou prevádzkou. A presne to spotrebič dokáže. Plnšia peňaženka po zaplatení účtov za energie, nech vám je toho presvedčivým dôkazom.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky a
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C
Emisie hluku chladničky šíreného vzduchom 42 dB

Typ chladničky

Typ chladničky Americká chladnička – 4 dvierka
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Nie

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 3ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 6ks

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Šírka chladničky 79 cm
Hĺbka chladničky 60 cm

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Strieborná
Kód:  CON110c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LA8080ss
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18