Obnoviť stránku

CONCEPT LA7791bc

+ 5 rokov záruka na invertorový kompresor
Doručenie na
predajňu zadarmo
985,90 €

CONCEPT LA7791bc


Americká chladnička CONCEPT LA7791bc sa stane pýchou vašej kuchyne

Americká chladnička CONCEPT LA7791bc disponuje celkovým úžitkovým objemom 483 litrov,čím uspokojí potreby aj početnejších rodín. Veľký nákup tu tak umiestnite úplne hravo. Spotrebič patrí do energetickej triedy F, čo znamená, že ročná spotreba energie 393 kWh/annum. Pripravené je pre vás i mnohoďalšieho, a to v podobe praktických vychyteností a technológií. Bezstarostnú prevádzku chladničky CONCEPT LA7791bc zaručuje prítomnosť moderného kompresora, ktorý je efektívny a navyše vie byť aj tichý. Hladina hluku počas chodu nepresahuje 42 dB, vďaka čomusa chladnička skvele hodí aj do kuchýň spojených s obývačkou.


Total NO FROST

Výrobník ľadu

SMART funkcie


Total NO FROST

Voľne stojaca kombinovaná chladnička CONCEPT LA7791bc je vybavená funkciou Total NO FROST, vďaka ktorej nebudete musieť riešiť námrazu ani v mrazničke, ani v chladničke. Technológia zaistí rýchle zamrazenie potravín na zachovanie ich dôležitých vitamínov, vzhľadu a chuti. Prieduchy zasahujú aj do chladničky a námraza tak nebudevznikať ani v nej. Technológia Total NO FROST je tiež veľmi úsporná, takže šetrí vaše peniaze.

CONCEPT LA7791bc

Výrobník ľadu

Americká chladnička CONCEPT LA7791bc disponuje výrobníkom ľadu, ktorý sa nachádza na dvierkach mrazničky. Do vaničky stačí naliať vodu a nechať zmraziť. Po otočení ovládača vám ľad vypadne do zásobníka.

CONCEPT LA7791bc

SMART funkcie

S pomocou stlačenia jediného tlačidla ľahko a rýchlo nastavíte optimálnu teplotu vo všetkých častiach americkej chladničky CONCEPT LA7791bc.

SMART funkcie variabilnej zóny

LIGHT FREEZE – ideálna na krátkodobé mrazenie potravín uložených vo variabilnej zóne (pri teplote -4 °C)
FRESH – na skladovanie mäsa a rýb sa najviac hodí režim FRESH, ktorý nastaví teplotu na 0 °C
VEGETABLE – teplota sa sama nastaví na 4 °C, čo je optimálna teplotana uchovanie ovocia a zeleniny

CONCEPT LA7791bc

Chladnička s invertorovým kompresorom

Tento typ kompresora má vyššiu efektivitu chladenia, je tichší a zaručuje dlhšiu životnosť. Digitálny invertor má nižšiu spotrebu než bežný kompresor a zaistí stabilnejšiu teplotu v chladničke.

CONCEPT LA7791bc

Super FREEZE

Táto funkcia nastaví teplotu v mraziacej časti na -24 °C, vďaka čomu sa urýchľuje zmrazenie novo vložených potravín. Takto tiež chráni už predtým uložené potraviny pred nežiaducim ohrevom.

CONCEPT LA7791bc

Fresh zóna

Aby ste uchovali novo vložené potraviny dlhšie čerstvé, má americká chladnička CONCEPT LA7791bc Fresh zónu, v ktorej môžete regulovať vlhkosť, a tak vytvoriť dokonalé prostredie na skladovanie rozličných potravín.

CONCEPT LA7791bc

Alarm nedovretých dverí

Každému sa už určite stalo, že si niečo vzal z chladničky a po nejakej dobe zistil, že bola zle dovretá. To sa vám s americkou chladničkou CONCEPT LA7791bc nestane. Ak dvere chladničky zostanú nedovreté, tak sa spustí zvukový signál, ktorý vás na túto skutočnosť vždy upozorní.

CONCEPT LA7791bc

Flexibilné využitie

Variabilná zóna americkej chladničky CONCEPT LA7791bc má podobu veľkej zásuvky v spodnej časti chladničky. Tento priestor je možné použiť buď ako chladničku, mrazničku alebo nulovú zónu. Teplotu v tejto časti chladničky je možné nastaviť podľa potreby v rozmedzí od -4 do +8 °C.

CONCEPT LA7791bc

Metal cooling

Zadná stena americkej chladničky CONCEPT LA7791bc bola vyrobená zo špeciálneho metalického materiálu, ktorý dokáže oveľa lepšie pojať a uchovať chlad.

CONCEPT LA7791bc

Obrovský objem

Táto chladnička disponuje veľkým objemom na úrovni 483 l, takže sa pri nákupoch nemusíte obmedzovať. Americká chladnička CONCEPT LA7791bc sa náramne hodí aj do početnej domácnosti.

CONCEPT LA7791bc

Skvele pasuje

Vďaka praktickému otváraniu dverí môžete chladničku Concept umiestniť blízko stien alebo do užších priestorov. Dvere chladničky stačí otvoriť do 90 ° a aj tak pohodlne vysuniete všetky vnútorné zásuvky. Vždy je nutné počítať s nábehom dverí min. 20 mm.

CONCEPT LA7791bc

Ideálne rozmery

Americká chladnička Concept má perfektné rozmery, vďaka ktorým ju môžete použiť nielen ako voľne stojacu, ale skvele zapadne aj do kuchynskej linky.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky F
Ročná spotreba energie chladničky 393 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 188 l
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny) 171 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom C

Typ chladničky

Typ chladničky Americká chladnička – 3 dvierka
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie, Antibakteriálne tesnenie, Prázdninový režim, Indikácia otvorených dverí chladničky
Chladenie a mrazenie chladničky Nulová zóna, Super chladenie, Super mrazenie
Funkcie chladničky pre vodu a ľad Výrobník ľadu
Špeciálne funkcie chladničky No Frost, Metal Cooling
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Nie

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 3ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 7ks
Celkový úžitkový objem chladničky 459 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 10 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Čierna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 183 cm
Šírka chladničky 91,1 cm
Hĺbka chladničky 65,6 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 98 kg

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky 190 cm
Šírka balenia chladničky 97 cm
Hĺbka balenia chladničky 68 cm
Kód:  CONCHL018
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LA7791bc
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01