Obnoviť stránku

Concept KF1325 4 v 1 TITAN CARE

4,4 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
19,90 €

Concept KF1325 4 v 1 TITAN CARE

Kulmofén Concept KF1325 sa stane skvelým pomocníkom na prípravu perfektných účesov. V jednom kroku vlasy vysuší a vytvaruje, vďaka čomu máte účes hotový za okamih. Otočný prívodný kábel dlhý 1,65 m vám umožní komfortné používanie. Kulmofén vám ponúkne 2 stupne výkonu a funkciu COOL SHOT na následnú fixáciu účesu. V balení nájdete 4 vymeniteľné nadstavce. O vašu bezpečnosť počas používania kulmofénu sa postará teplotná poistka. Vďaka kulmofénu Concept KF1325 bude každý účes dokonalý!


4 vymeniteľné nadstavce

Funkcia COOL SHOT

Teplotná poistka


Kľúčové vlastnosti kulmofénu KF1325 4 v 1 TITAN CARE

  • Funkcia COOL SHOT na fixáciu účesu
  • V jednom kroku vlasy vysuší a vytvaruje
  • Kulmofén Concept KF1325 ponúkne 2 stupne výkonu a funkciu COOL SHOT na následnú fixáciu účesu
  • V balení nájdete 4 vymeniteľné nadstavce – veľká kefa priemer 30 mm, malá kefa priemer 20 mm, plochá kefa a koncentrátor
  • 1,65 m dlhý prívodný kábel
  • Praktické závesné očko
  • Červená kontrolka prevádzky
  • Teplotná poistka proti prehriatiu či poškodeniu
  • Farba: sivá

Pomocník na prípravu každodenného účesu

Concept KF1325 sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom pri každodennej príprave účesu, pretože ponúka vysoký výkon 600 W, ktorý vám zaručí perfektné výsledky. Kulmofén vlasy vyfúka a vytvaruje, to všetko v jedinom kroku. V priebehu chvíľky tak budete mať dokonalý účes, ktorý vám bude každý závidieť. Vybrať si môžete slabé fúkanie pri strednej teplote, silné fúkanie pri vysokej teplote a silné fúkanie pri nízkej teplote – COOL SHOT, ktoré slúži na zafixovanie účesu. Stupeň výkonu si tak môžete vybrať presne podľa toho, čo vám bude práve vyhovovať.

Kulmpfén Concept KF1325 je vybavený 4 vymeniteľnými nadstavcami

V balení kulmofénu Concept KF1325 nájdete 4 vymeniteľné nadstavce, ktoré vám pomôžu vytvoriť bohatý objem, neodolateľné kučery či narovnané vlasy. Pomocou CLICK-IN systému si veľmi jednoducho a rýchlo vymeníte nadstavec presne podľa toho, aký budete potrebovať. Nadstavec pripevníte a môžete sa pustiť do vytvárania účesu. K dispozícii budete mať 3 druhy kief a koncentrátor, ktorý usmerní prúd vzduchu do určeného miesta.

Bezpečnosť na prvom mieste

Dostatočne dlhý otočný prívodný kábel vám umožní komfortné používanie kulmofénu Concept KF1325. Kulmofén môžete pohodlne uskladniť na závesné očko, takže ho budete mať stále pri ruke. Nechýba tiež teplotná poistka, ktorá kulmofén Concept KF1325 ochráni proti prehriatiu či poškodeniu.

Doplňujúce informácie:

Príkon: 600 W
Dĺžka prívodného kábla: 165 cm
Rozmery: 423 × 53 × 76 mm
Hmotnosť: 420 g
Farba: matná sivá

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Statický

Funkcie

Funkcie Studený vzduch, Rýchle nahriatie

Vlastnosti

Príkon 600 W
Počet teplôt 2
Dĺžka prívodného kábla 1,65 m
Nadstavce Koncentrátor, Teplovzdušná kefa
Vlastnosti 360° otočný kábel, Závesné očko, Poistka proti prehriatiu, LED signalizácia

Farba

Farba Čierna, Sivá

Balenie

Počet nadstavcov 2 ks
Kód:  CONKF805
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KF1325
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08