Obnoviť stránku

Concept KF1320 TITAN CARE

4,5 2 hodnotení
16,39 €

Concept KF1320 TITAN CARE

Kulmofén Concept KF1320 je skvelý pomocník na vytvorenie perfektných účesov. V jednom kroku vlasy vysuší a vytvaruje, vďaka čomu máte účes hotový za okamih. KF1320 TITAN CARE má otočný prívodný kábel dlhý 1,75 m, ktorý vám umožní komfortné používanie. Kulmofén vám ponúkne 2 stupne výkonu a funkciu COOL SHOT na následnú fixáciu účesu. V balení nájdete 2 vymeniteľné nadstavce s priemerom 20 a 30 mm. O vašu bezpečnosť počas používania sa postará teplotná poistka. Kulmofén KF1320 TITAN CARE je vybavený keramickým povrchom, ktorý sa veľmi rýchlo zahrieva a rovnomerne rozloží teplo po celej svojej ploche. Pomocou kulmofénu Concept KF1320 bude každý váš účes dokonalý!


2 vymeniteľné nadstavce

Funkcia COOL SHOT

Teplotná poistka


Kľúčové vlastnosti kulmofénu KF1320 TITAN CARE

  • Funkcia COOL SHOT na účinnú fixáciu účesu
  • V jednom kroku kulmofén vlasy vysuší a vytvaruje
  • Kulmofén Concept KF1320 ponúkne 2 stupne výkonu a funkciu COOL SHOT na následnú fixáciu účesu
  • V balení nájdete 2 vymeniteľné nadstavce s priemerom 20 a 30 mm
  • Kulmofén je vybavený keramickým povrchom
  • KF1320 TITAN CARE má zaťahovacie tŕne proti strapateniu vlasov
  • 1,75 m dlhý prívodný kábel
  • Praktické závesné očko
  • Teplotná poistka kulmofénu KF1320 TITAN CARE zabráni prehriatiu či poškodeniu
  • Farba: sivá

Pomocník na každodennú tvorbu účesu

Kulmofén Concept KF1320 sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom pri každodennej príprave účesu, pretože ponúka vysoký výkon 600 W, ktorý vám zaručí perfektný výsledok. Kulmofén vlasy vyfúka a vytvaruje – to všetko jedinom kroku. V priebehu chvíľky tak budete mať dokonalý účes, ktorý vám bude každý závidieť. Vybrať si môžete slabé fúkanie pri strednej teplote, silné fúkanie pri vysokej teplote a silné fúkanie pri nízkej teplote – COOL SHOT, ktoré slúži na zafixovanie účesu. Stupeň výkonu kulmofénu Concept KF1320 si tak môžete vybrať presne podľa toho, čo vám bude práve vyhovovať.

Concept KF1320 je vybavený 2 vymeniteľnými nadstavcami

V balení kulmofénu Concept KF1320 nájdete dve kefy s priemerom 20 a 30 mm, ktoré vám pomôžu vytvoriť neodolateľný účes. Kefy si skvele poradia ako s krátkymi, tak aj s dlhými vlasmi. Pomocou CLICK-IN systému si veľmi jednoducho a rýchlo vymeníte nadstavec presne podľa toho, aký budete práve potrebovať. Nadstavec na kulmofén Concept KF1320 pripevníte a môžete sa pustiť do vytvárania účesu. Veľká kefa slúži na dosiahnutie maximálneho objemu. Kulmofén Concept KF1320 je vybavený keramickým povrchom, ktorý sa veľmi rýchlo zahrieva a zároveň dokáže rovnomerne rozložiť teplo po celej svojej ploche. Aby sa vám vlasy počas vytvárania účesu nezamotávali, je kulmufén vybavený zaťahovacími tŕňmi, ktoré vám zaistia úplný komfort počas používania.

Bezpečnosť na prvom mieste

Dostatočne dlhý otočný prívodný kábel vám umožní komfortné používanie kulmofénu Concept KF1320. Kulmofén môžete pohodlne uskladniť na závesné očko, takže ho budete mať stále pri ruke bez toho, aby vám prekážal. Concept KF1320 má aj teplotnú poistku, ktorá kulmofén ochráni proti prehriatiu.

Doplňujúce informácie:

Príkon: 600 W
Dĺžka prívodného kábla: 175 cm
Rozmery: 422 × 53 × 76 mm
Hmotnosť: 450 g
Farba: matná sivá

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie Rýchle nahriatie

Vlastnosti

Príkon 600 W
Počet teplôt 2
Dĺžka prívodného kábla 1,75 m
Nadstavce Narovnávacia kefa

Farba

Farba Čierna, Sivá
Kód:  CONKF754
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KF1320
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12