Obnoviť stránku

Concept KF-1500

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept KF-1500

Máte krásne vlasy, ale keď sa chystáte von, tak si ich potrebujete upraviť? Preto by vo výbave každej ženy nemal chýbať tento kulmofén od rokmi preverenej značky Concept. Nebojte sa. Buďte kreatívni. Jednoducho si vlasy podtočte, našuchorte alebo im pridajte na objeme. S týmto produktom budete hviezdou kdekoľvek, či už pôjde o párty, dôležitú schôdzku alebo rande.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchle nahrievanie
  • 2 rýchlostné a teplotné stupne
  • Tlačidlo pre otáčanie vpravo, tlačidlo pre otáčanie vľavo
  • Možnosť nastavenia fúkania bez rotácie
  • 180cm prívodný kábel s možnosťou otáčania o 360°
  • Hmotnosť 493 g

Pre jedinečný a krásny účes

K práci bude kulmofén pripravený takmer hneď po zapojení do elektrickej siete, a to vďaka silnému príkonu. Ten ho rýchlo nahreje, a vy tak budete mať ešte dosť času na doladenie make-upu alebo outfitu. Na výber máte z dvoch rýchlostí otáčania. Otáčanie kefy uľahčuje natáčanie vlasov, stačí končeky pridržať a navíjať. Kulmofén sa dá použiť aj bez rotácie. Dĺžka kábla, necelé 2 metre, vám zase umožní jednoduchšiu manipuláciu v horšie dostupných miestach. S týmto kulmofénom sa sny o krásnom účese stanú skutočnosťou.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 2
Dĺžka prívodného kábla 1,8 m

Farba

Farba Fialová
Kód:  CONKF009
Produktové číslo:  KF1500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03