Obnoviť stránku

Concept KF-1310mo

4,4 37 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Concept KF-1310mo

Všestranný pomocník

Kulmofén Concept v trendy farebnej kombinácii je perfektným pomocníkom všetkých žien, ktorý si poradí so všetkými typmi vlasov. Je určený nielen pre bežnú úpravu vlasov, ale rovnako aj pre tvorbu vysoko moderných účesov. S touto skvelou kulmou vytvoríte na hlave rýchlo a jednoducho nežné aj výraznejšie vlny, podľa vášho vkusu či spoločenskej akcie, na ktorú sa práve chystáte - vybavenie prístroja tvoria dve otočné kefy s priemerom 20 a 16 mm. Môžete ho využiť aj ako výkonný sušič mokrých vlasov.

Stačí si vybrať

Kulmofén Concept ponúka hneď niekoľko funkcií/programov. Používateľky si môžu vybrať z dvoch rýchlostných stupňov a až troch teplotných nastavení - jedným z nich je aj studený vzduch. Tieto možnosti je možné samozrejme rôzne kombinovať podľa potreby.

Prečo zvoliť kulmofén?

S pomocou kulmofénu sa úprava vašich vlasov stane oveľa jednoduchšia a rýchlejšia - to všetko vďaka silnému príkonu 400 W. Okrem úpravy vášho účesu na rôzne príležitosti zvládne kulmofén aj vysušiť vlasy rovnako kvalitne ako samotný fén. Prečo teda utrácať za dva odlišné spotrebiče, keď ich môžete mať v jednom?

Praktickosť predovšetkým

Kulmofén Concept je koncipovaný tak, aby jeho použitie bolo čo možno najpraktickejšie a najpohodlnejšie. Dôkazom toho je odnímateľná kefa pre jednoduchú údržbu a čistenie, otočné kefy a tlačidlo pre ich uvoľnenie.Tým je zaistená jednoduchšia tvorba vĺn. 190 cm dlhá prívodná šnúra je otočná o 360°, takže manipulácia s prístrojom je maximálne jednoduchá a pohodlná. Závesné očko umožňuje umiestniť kulmofén kamkoľvek, kde vám to bude najlepšie vyhovovať.

Doplňujúce informácie:

Príkon:
400 W

Napätie:
230 V

Farba:
Biela + modrá



 

Parametre a špecifikácia

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Ocenenie

Ocenenia Bez ocenení

Typ

Typ Statický

Funkcie

Funkcie Studený vzduch, Vysúšanie

Vlastnosti

Príkon 400 W
Počet rýchlostí 2
Počet teplôt 3
Dĺžka prívodného kábla 1,9 m
Nadstavce Nadstavec na vlny
Vlastnosti 360° otočný kábel, Závesné očko

Farba

Farba Biela, Modrá

Balenie

Počet nadstavcov 2 ks

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CONKF002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KF1310MO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02