Obnoviť stránku

CONCEPT IDV2660n + CONCEPT ETV8960bc BLACK

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
842,90 €

CONCEPT IDV2660n + CONCEPT ETV8960bc BLACK

Set rúra a varná doska CONCEPT IDV2660n + CONCEPT ETV8960bc BLACK jednoducho pripraví vaše obľúbené pokrmy. Indukčná varná doska vás poteší rýchlym ohrevom bez tepelných strát a taktiež presnou tepelnou reguláciou ohrevu. Jej klasický dizajn skvele doplní vašu kuchyňu. Varnú dosku bez rámika dopĺňajú kolmé zabrúsené hrany. Zaujme vás 4 platničkami, s ktorými pripravíte viac jedál naraz. Môžete ju zapustiť do pracovnej dosky. Zatiaľ čo čierna farba pridá varnej doske moderný štýl, kvalitné materiály zase dlhodobú životnosť. Výrobca na jej zhotovenie zvolil čierne sklo. Varná doska pracuje na 400 V. Rozmery varnej dosky Concept dosahujú 6 × 59 × 52 cm (v × š × h).

Kľúčové prednosti varnej dosky Concept

  • Indukčná varná doska ponúka varenie bez tepelných strát
  • Varná doska bez rámčeka pôsobí veľmi moderne
  • kolmé zabrúsené hrany varnej dosky Concept
  • Vzhľad dosky tvorí čierne sklo
  • Pri varení môžete využiť 4 platničky
  • Farba dosky je čierna
  • Pripojenie: 400 V
  • Rozmery varnej dosky Concept dosahujú 6 × 59 × 52 cm (v × š × h)
  • Jednoduché nastavenie ponúkne dotykové ovládanie
  • Detská poistka chráni pred nechceným zapnutím
  • Ukazovateľ zvyškového tepla sa vypne po vychladnutí platničky

Varná doska Concept poskytuje ďalšie užitočné funkcie

Na varnej doske Concept vám prídu vhod ďalšie rozšírené technológie. Dobu varenia môžete zveriť nastaviteľnému časovaču, ktorý po istej dobe pípne, aby ste jedlo premiešali. Dotykové ovládanie ponúka pohodlné nastavenie varenia s praktickým odstupňovaním teplôt. Varná doska má k dispozícii detskú poistku, tá vám postráži nechcené zapnutie prístroja. Túto vlastnosť oceníte predovšetkým, ak máte doma malých prieskumníkov. K vylepšeným funkciám patrí ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vás uchráni pred spálením. S varnou doskou Concept vás bude varenie baviť.

Set rúra a varná doska CONCEPT IDV2660n + CONCEPT ETV8960bc BLACK ako mnohostranný a prakticky nenahraditeľný pomocník

Set rúra a varná doska je v dnešnej dobe úplne zásadným vybavením každej modernej kuchyne, pretože ponúkajú mnoho funkcií a výhod. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom Concept prináša moderné a praktické riešenie pre vašu kuchyňu, ktoré navyše ponúka efektivitu a hospodárnosť pri príprave jedál. Vďaka svojmu klasickému a univerzálnemu štýlu sa rúra ľahko začlení do akéhokoľvek interiéru a stane sa vynikajúcim doplnkom. Aby ste sa mohli tešiť na všetky svoje obľúbené jedlá, rúra ponúka objem 72 l. Jej príkon dosahuje 3150 W. Vstavaná rúra Concept sa pýši energetickou triedou A+.

Zásadné vlastnosti vstavanej rúry Concept

  • Vstavaná rúra Concept dokonale doladí vzhľad vašej kuchyne svojím moderným dizajnom
  • Celkový objem dosahuje 72 l
  • Jej príkon dosahuje 3150 W
  • Vstavaná rúra Concept spadá do energetickej triedy A+
  • Vynikajúcou vychytávkou sú teleskopické výsuvné koľajničky
  • Čistenie rúry: parné
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • So špeciálnym programom ľahko pripravíte pizzu
  • Uľahčuje rozmrazovanie pečiva aj iných potravín
  • Budete môcť bez problémov pripraviť aj náročné grilované jedlá a ďalšie vynikajúce pokrmy
  • Pripravte si chutné a zdravé jedlá s parným ohrevom
  • Rýchle predhriatie umožňuje rýchlu a jednoduchú prípravu jedál
  • S ventilátorom budú vaše jedlá pripravené rýchlejšie a efektívnejšie vďaka rovnomernej cirkulácii horúceho vzduchu
  • Je nutná odborná montáž

Príprava jedla bude zábava

Vstavaná rúra Concept sa postará o to, že čas strávený pečením nebudete ľutovať. Skvelou novinkou je teleskopické vysúvanie plechu, ktoré zaistí, že plech pri kontrole pečeného jedla nevypadne z rúry. Pokrm tak môžete bez problémov dochutiť. Funkcia čistenia je veľmi jednoduchá – stačí dovnútra do rúry vložiť nádobu naplnenú vodou, z ktorej sa po zahriatí bude uvoľňovať para. Tá postupne uvoľní usadené nečistoty a mastnotu z povrchu. Tie potom ľahko odstránite pomocou vlhkej hubky.

Vstavaná rúra Concept je vybavená širokou škálou funkcií

Nezáleží na tom, či pečiete kačicu alebo sa chystáte na tortu, vstavaná rúra Concept vám vždy ponúkne najlepší program na prípravu vášho jedla. S teplovzdušnou rúrou môžete nielen piecť, ale aj ohrievať. Predstavuje skvelú voľbu pre milovníkov talianskej pizze, pretože ponúka špeciálny program na jej prípravu. Disponuje funkciou rýchleho rozmrazovania, čo oceníte pri príprave pečiva a ďalších jedál. S touto rúrou s grilom budete mať istotu, že vaše jedlá budú vždy perfektne pripravené. Pokiaľ si chcete byť istí, že jete zdravo, skúste pripraviť jedlo pomocou parného pečenia, čo je najvhodnejší spôsob prípravy.

Jednoduchá príprava jedál a perfektné stolovanie s Concept

Set rúra a varná doska CONCEPT IDV2660n + CONCEPT ETV8960bc BLACK umožňuje rýchlejšiu a efektívnejšiu prípravu jedál a prispieva k bezchybnému stolovaniu. Vstavaná rúra disponuje funkciou rýchleho predhriatia, ktorá vám umožní začať piecť čo najskôr. Navyše je doplnená o ventilátor, ktorý sa stará o dôkladné prúdenie horúceho vzduchu, takže vaše jedlo bude rovnomerne prepečené za podstatne kratšiu dobu.

Bezpečnosť a ľahká údržba na prvom mieste

Vstavaná rúra Concept disponuje funkciami, ktoré umožňujú jednoduchú údržbu a zvyšujú bezpečnosť. Súčasťou rúry sú kvalitné sklenené vnútorné dvierka, ktoré sú vyrobené z trojvrstvového bezpečnostného skla. Dvierka sa ľahko udržiavajú čisté, čo je zaiste veľká výhoda. Rúra disponuje pántami, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie, čo zvyšuje používateľský komfort. S detským zámkom sú v bezpečí aj tí najmenší šéfkuchári. Aby sa nedalo s ovládacím panelom manipulovať, rúra ho dokáže zablokovať. Zabudovaný ochladzovací systém zaručí, že nehreje sa časť kuchynskej linky, v ktorej je rúra vstavaná.

Vstavaná rúra Concept vás nadchne svojou výbavou

Vstavaná rúra Concept ponúka vysoký stupeň pohodlia a flexibilitu. Osvetlenie rúry zaistí, že všetky vaše pokrmy budú dokonale pripravené. Moderný displej vás bude starostlivo informovať o procese prípravy vášho obľúbeného pokrmu. Časovač poskytuje kontrolu nad procesom pečenia a zaručuje, že vaše jedlo bude vždy pripravené včas. Rúra disponuje moderným dotykovým ovládaním, ktoré umožňuje ľahké nastavenie s minimom tlačidiel a vysokou prehľadnosťou. Vďaka termosonde budete mať pri pečení jedla úplnú istotu, že bude pripravené dokonale podľa vašich predstáv. Rúra sa vypne sama, keď dosiahne nastavenú teplotu. V balení budete mať 1 plech a 1 rošt. V balení nájdete aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

funkcia rýchleho predhriatia, gril, okrúhle výhrevné teleso, parné pečenie, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, stupeň na pizzu a ventilátor

Farba:

čierna

Rozmery:

59,6 × 59,5 × 54,6 cm (v × š × h)

Poznámka k inštalácii

Je potrebná odborná inštalácia elektrikárom.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Okrúhle výhrevné teleso, Parné pečenie, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Stupeň na pizzu, Ventilátor
Príkon 3 150 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,6 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 54,6 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou
Počet plechov v balení 1
Počet roštov v balení 1

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 72 l

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Automatické vypnutie, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla, Akustický signál

Farba

Farba Čierna

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 400 V

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Kolmé zabrúsené hrany
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná

Rozmery varnej dosky

Výška 6 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm
Kód:  CONSET53
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09