Obnoviť stránku

Concept FR1200

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept FR1200

Milujete vyprážané jedlo, ale radi by ste si ho pripravili zdravšie? Potom je teplovzdušná fritéza Concept FR1200 pre vás ako stvorená. Vďaka cirkulácii horúceho vzduchu nie je potrebné používať olej. Vaše pokrmy tak budú zdravšie, chutné a chrumkavé. Fritéza disponuje bohatým príslušenstvom vrátane rotissérie, ktorá vám pomôže s prípravou akýchkoľvek pokrmov. Teplotu si možno jednoducho nastaviť pomocou termostatu na škále od 50 °C do 200 °C. Fritéza Concept disponujeprehľadným LED dotykovým displejom a praktickým časovačom. Na výber máte 16 prednastavených programov, ktoré sa postarajú o zdravý spôsob prípravy vášho obľúbeného jedla. Okrem vyprážania môžete v teplovzdušnej fritéze piecť, grilovať, rozmrazovať alebo dokonca aj sušiť.

Zdravý spôsob vyprážania

16 programov

XXL príslušenstvo


Kľúčové vlastnosti teplovzdušnej fritézy Concept FR1200

  • Prehľadný LED displej s dotykovým ovládaním
  • Dostatočný 12-litrový objem
  • Zdravé pokrmy bez nutnosti použitia oleja
  • Princíp spočíva v cirkulárnom prúdení horúceho vzduchu
  • Pokrmy obsahujú menej kalórií, cholesterolu a tuku
  • Kompaktné rozmery
  • V teplovzdušnej fritéze môžete piecť, grilovať, rozmrazovať alebo dokonca aj sušiť
  • Concept FR1200 zastane funkciu hneď niekoľkých spotrebičov naraz
  • Na výber máte 16 prednastavených programov
  • Nastaviť je možné teplotu v rozmedzí od 50 do 220 °C
  • Nechýba tiež praktický časovač
  • Otočný ražeň zaistí rovnomerné prepečenie
  • Bohaté príslušenstvo teplovzdušnej fritézy Concept FR1200
  • Recepty nájdete v aplikácii Concept Varenie

Zdravé pokrmy bez potreby použitia oleja

Teplovzdušná fritéza Concept FR1200 je skvelý pomocník do každej domácnosti. Navyše určite oceníte možnosť prípravy jedla bez použitia oleja, takže si vychutnáte zdravšie a chrumkavé pokrmy. Princíp teplovzdušnej fritézy spočíva v cirkulárnom prúdení horúceho vzduchu, ktorý zaistí rovnomerné prepečenie vášho obľúbeného jedla. Pokrmy obsahujú menej kalórií, cholesterolu a tuku. Navyše sa vyhnete nepríjemnému zápachu, ktorý vzniká pri klasickom vyprážaní na oleji. Doprajte siobľúbené jedlá v zdravšom a chutnejšom vyhotovení.

Smažte, pečte, grilujte, rozmrazujte či sušte v teplovzdušnej fritéze Concept FR1200

Teplovzdušná fritéza Concept FR1200 zastane funkciu hneď niekoľkých spotrebičov naraz, vďaka čom vám ušetrí nielen veľa času, ale tiež miesta v kuchyni. Okrem vyprážania môžete v teplovzdušnej fritéze piecť, grilovať, rozmrazovať alebo dokonca aj sušiť. Dostatočne veľký 12-litrový vnútorný objem vám umožní pripraviť takmer akékoľvek jedlo. Vo fritéze Concept FR1200 pohodlne pripravíte chrumkavé hranolčeky, šťavnatú grilovanú zeleninu, lahodný dezert či krásne chrumkavé mäso.Vďaka kompaktným rozmerom si fritézu môžete vziať kamkoľvek so sebou a vychutnať si tak zdravé jedlo pokojne aj na vašej chate či chalupe.

Jednoduché a intuitívne ovládanie teplovzdušnej fritézy Concept FR1200

Teplovzdušná fritéza Concept FR1200 disponuje jednoduchým a intuitívnym ovládaním, vďaka čomu je manipulácia s prístrojom naprostá hračka. Fritéza ponúkne dotykový LED displej. Na výber budete mať 16 prednastavených programov – hranolky, rozmrazovanie, krídla, sušenie, steak, plátky, ryby, zelenina, popcorn, kurča, koláč, pizza, toast, sušienky, manuál, keep warm. Jednoducho si stačí vybrať program a o všetko ostatné sa postará fritéza Concept. Spotrebič sám nastaví čas prípravyaj požadovanú teplotu. O konci programu sa dozviete vďaka zvukovej signalizácii. V prípade potreby môžete teplotu regulovať manuálne. Nastaviť je možné teplotu v rozmedzí od 50 do 220 °C. Nechýba tiež praktický časovač, ktorý stráži potrebnú dobu prípravy.

Perfektne prepečené kura

Doprajte si chrumkavé kura, ktoré chutí ešte lepšie ako vyzerá. Teplovzdušná fritéza Concept FR1200 je opatrená rotissériou, ktorá sa postará o perfektný výsledok pečeného kurčaťa. Otočný ražeň zaistí rovnomerné prepečenie bez toho, aby ste museli pokrm kontrolovať.

Bohaté príslušenstvo teplovzdušnej fritézy Concept FR1200

Súčasťou balenia teplovzdušnej fritézy Concept FR1200 je bohaté príslušenstvo, ktoré vám pomôže s prípravou všetkých obľúbených jedál. Výbava zahŕňa základné vybavenie, ktoré budete potrebovať. Nemusíte si tak žiadne ďalšie príslušenstvo dokupovať. Vo výbave nájdete okrem rotissérie tiež rošt, manipulačné kliešte, kôš, odkvapkávaciu tácku a plech.

Recepty nájdete v aplikácii Concept Varenie

Concept si pre vás pripravil aj novú aplikáciu Concept Varenie, v ktorej nájdete veľa skvelých rád a receptov. Aplikácia je vhodná pre iOS a Android. Vyberte si medzi záložkami (dezerty, RAW, marmelády, šaláty, polievky, chuťovky atď. )a pustite sa do varenia. Slúži tiež ako inšpirácia pri objavení nových chutí freshov a smoothies. Dokonca si môžete vyberať aj podľa spotrebiča, ktorý máte doma.

Doplňujúce informácie:

Bezpečnostná poistka proti prehriatiu
16 prednastavených programov (Hranolky, Rozmrazovanie, Krídla, Sušenie, Steak, Plátky, Ryby, Zelenina, Popcorn, Kurča, Koláč, Pizza, Toast, Sušienky, Manuál, Keep Warm)
Napätie: 220 – 240 V
Príkon: 1 600 W
Vnútorné rozmery:  26,1 × 24,9 × 18,5 cm.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 37,5 cm
Šírka 31 cm
Výška 37,5 cm
Hmotnosť 7,9 kg

Typ fritovania

Typ fritovania Horúci vzduch

Objem

Objem 12 l

Funkcie

Funkcie Časovač, Regulácia teploty, Automatické programy

Vlastnosti

Príkon 1 600 W
Materiál nádoby Nerezová
Počet fritovacích košov 1
Minimálna teplota 50 °C
Maximálna teplota 200 °C
Počet programov 16
Ovládanie Digitálne
Vlastnosti Displej, Termostat, ochrana proti prehriatiu
Výbava Vyberateľná nádoba
Kód:  CONFR877
Produktové číslo:  FR1200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09