Obnoviť stránku

Concept CP2010 - Parný mop 2 v 1

4,1 54 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
79,90 €

Concept CP2010 - Parný mop 2 v 1

Parný mop Concept CP2010 2 v 1 je prístroj, ktorý dokáže pomocou horúcej pary zahubiť až 99 % baktérií bežne sa vyskytujúcich v domácnosti. Parné čistenie používa vysoké teploty okolo 100 °C, kedy z vody tvorí paru hnanú vysokým tlakom von. Sila pary zvládne rozpustiť všetky nečistoty, čím robí upratovanie rýchlejšie a účinnejšie. Vďaka absencii chemických čistiacich prostriedkov je šetrný aj k životnému prostrediu. Funkcia parného mopu umožňuje použiť Concept CP2010 na umývanie podlahy bez vedra. Stačí len naplniť nádržku vodou, pripevniť poťah a počas 30 sekúnd sa mop zahreje a vy môžete začať s upratovaním. 

Dokonalá čistota

2 v 1

Široké príslušenstvo


Kľúčové vlastnosti parného mopu Concept CP2010 2 v 1

  • Parný mop Concept CP2010 2 v 1 dokáže pomocou horúcej pary zahubiť až 99 % baktérií
  • Parné čistenie používa vysoké teploty, okolo 100 °C
  • Sila pary zvládne rozpustiť všetky nečistoty
  • Vďaka absencii chemických čistiacich prostriedkov je šetrný aj k životnému prostrediu
  • Umožňuje umývanie podlahy bez vedra
  • Stačí len naplniť nádržku vodou a pripevniť poťah
  • Počas 30 sekúnd sa mop Concept CP2010 2 v 1 zahreje
  • Možno čistiť sklenené povrchy, okná, zrkadlá, kúpeľňu, toaletu, drezy aj čalúnenie
  • S akýmikoľvek nečistotami v kuchyni si poradí drôtená aj nylonová kefa
  • Para má vynikajúce rozpúšťacie účinky na mydlo a vodný kameň
  • Pomocou štrbinovej hubice s kefkou sa dostanete aj na horšie prístupné priestory
  • Farebné vyhotovenie: zeleno-biele

Mop Concept zahubí až 99 % baktérií

Parný mop Concept CP2010 využíva na svoje upratovanie silu pary, ktorá dokáže odstrániť a zahubiť až 99 % baktérií, ktoré sa v domácnosti vyskytujú. Kombináciou tlaku a vysokej teploty, okolo 100 °C parné čistenie zaručuje perfektné výsledky. Vysávač vytvára z vody paru, ktorá je následne hnaná tlakom von, vďaka čomu tak veľmi ľahko a šetrne rozpustí všetky nečistoty. Výsledkom bude dokonale čistý a dezinfikovaný povrch.

Jednoduché a rýchle mopovanie

Parný mop Concept CP2010 zaručuje čisté a krásne lesklé podlahy bez toho, aby ste museli použiť vedro. Jednoducho naplníte nádržku na vodu, ktorá má objem 400 ml. Potom pripevníte textilný poťah a za 30 sekúnd už môžete paru dávkovať pomocou rozprašovača.  Kábel potom prakticky uskladníte na špeciálnom držiaku parného mopu Concept CP2010.

Bohaté príslušenstvo a široké využitie parného mopu Concept

Veľkou prednosťou parného mopu Concept CP2010 je jeho široké využitie, ktoré umožňuje bohaté príslušenstvo. To tvorí hadica pre lepšiu dostupnosť k znečistenému miestu, stierka na hladké povrchy, parný rozptyľovač pre väčšie plochy, uhlový nadstavec, koncentrovaná dýza, čistiace textílie absorbujúce nečistoty a detailové kefy. Vďaka tomu možno parný čistič Concept veľmi ľahko použiť na čistenie rozmanitých povrchov, ako sú sklenené povrchy, okná, zrkadlá, kúpeľne, toalety, ale aj drezy, čalúnenie a samozrejme podlahy. Parným mopom dokonca vyčistíte záclony či závesy, a to bez nutnosti ich zloženia.

Čistá a žiarivá kuchyňa

S akýmikoľvek nečistotami v kuchyni si poradí drôtená aj nylonová kefa, ktorá je súčasťou príslušenstva parného mopu Concept CP2010. Čistenie nečistôt parou ušetrí peniaze, pretože používate len obyčajnú vodu, minimum elektrickej energie a žiadne čistiace prostriedky.

Perfektne čistá kúpeľňa s parným mopom Concept CP2010 2 v 1

Pomocou špeciálnej stierky a handričky umyjete celú kúpeľňu vrátane sprchovacieho kúta.  Para má vynikajúce rozpúšťacie účinky na mydlo a vodný kameň a zároveň je šetrná ku všetkým povrchom. Pomocou štrbinovej hubice s kefkou sa prachu za práčkou, nábytkom, radiátormi či kuchynskou linkou zbavíte ľahko a rýchlo. Parný mop Concept CP2010 2 v 1 zaručuje jednoducho dokonalú čistotu celého vášho bytu či domu.

Kapacita nádoby na vodu: 
400 ml

Kapacita nádoby na saponát: 
150 ml
Doba nahriatia: 
30 s

Doba činnosti s parou: 
20 min

Príkon: 
1 500 W

Dĺžka prívodného kábla:
5 m


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Určenie

Určenie Umývanie podláh
Vhodné na Tvrdé podlahy

Vlastnosti

Funkcie Indikátor pripravenosti pary, Kontrolná dióda
Kód:  CONPM130
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CP2010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11