Obnoviť stránku

Concept CP2000 2v1 PERFECT CLEAN

4,1 54 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept CP2000 2v1 PERFECT CLEAN

Parný mop 2 v 1 CP2000

Dokonalá čistota
2 v 1
Široké príslušenstvo
 Concept CP2000

Sila kúzelnej pary

Keďže čistenie pomocou pary je úplne ekologické, pretože sa k nemu nepoužívajú žiadne dezinfekčné prostriedky, je Concept CP2000 skvelým pomocníkom na upratovanie celej vašej kuchyne. Parným mopom vytriete nielen všetky podlahy v domácnosti, ale rovnako tak z neho vytvoríte ručný spotrebič, s ktorým dokonale upracete kuchyňu, kúpeľňu a iné miestnosti, a to pomocou špeciálnych koncoviek určených na každý typ povrchu. Vyniká technológiou používajúcu paru, kedy s teplotou vyššou ako 80 °C zničí 99 % všetkých baktérií, čím sa stáva neprekonateľným pomocníkom.

Parný mop

Funkcia parného mopu umožňuje použiť Concept CP2000 na vytieranie podlahy bez použitia vedra. Stačí len naplniť nádržku vodou, pripevniť poťah a počas 30 sekúnd sa mop zahreje a vy môžete začať s upratovaním. Všetko prebieha veľmi rýchlo a ľahko. Jeho využitie je pritom skutočne široké, pretože okrem tvrdých podláh si hravo poradí aj s čistením kobercov, a to vďaka špeciálnemu klzáku, ktorý sa nasadí na podlahovú hubicu.

 Concept CP2000
 Concept CP2000

Poradí si so všetkým

Prednosťou parného mopu Concept CP2000 je jeho široké využitie, ktoré umožňuje jeho bohaté príslušenstvo. To tvorí hadica pre lepšiu dostupnosť k znečistenému miestu, stierka na hladké povrchy, parný rozptyľovač na väčšie plochy, uhlový nadstavec, koncentrovaná tryska, čistiace textílie absorbujúce nečistoty a detailové kefy. Vďaka tomu ho môžete veľmi ľahko použiť na čistenie rozmanitých povrchov, ako sú sklenené povrchy, okná, zrkadlá, kúpeľňu, toaletu, ale aj drezy, čalúnenie a samozrejme podlahy. Parným mopom dokonca vyčistíte záclony či závesy a to bez nutnosti ich zloženia.

V kuchyni ako doma

S akýmikoľvek nečistotami v kuchyni si poradí drôtená aj nylonová kefa, ktoré sú súčasťou príslušenstva. Odstraňovanie nečistôt parou vám ušetrí peniaze, pretože používate len obyčajnú vodu, minimum elektrickej energie a žiadne čistiace prostriedky.

 Concept CP2000
 Concept CP2000

Kúpeľňa ako zo škatuľky

Pomocou špeciálnej stierky a handričky umyjete celú vašu kúpeľňu, vrátane sprchovacieho kúta. Para má vynikajúce rozpúšťacie účinky na mydlo a vodný kameň. Vaša kúpeľňa tak získa čistotu a lesk, akoby bola nová. Pomocou štrbinovej hubice s kefkou sa prachu za nábytkom, radiátormi alebo kuchynskou linkou zbavíte ľahko a rýchlo. Concept CP2000 2 v 1 PERFECT CLEAN 2 v 1 zaručí jednoducho dokonalú čistotu celého vášho bytu či domu.

Rodina Perfect Clean

Nie nadarmo sa hovorí čistota pol zdravia. Preto spoločnosť Concept pripravila celý rad pomocníkov na upratovanie vašej domácnosti. Stačí si len vybrať, ktorý vám bude vyhovovať a padne vám do ruky.

 Concept CP2000

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Objem nádoby 0,4 l

Funkcie

Funkcie Indikátor pripravenosti pary

Určenie

Určenie Umývanie podláh, Čistenie okien
Vhodné na Tvrdé podlahy, Čistenie okien

Vlastnosti

Objem zásobníka na vodu 0,4 l
Funkcie Indikátor pripravenosti pary
Typ napájania Sieťové
Kód:  CONCP200
Produktové číslo:  CP2000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07