Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Combo mechanika CDWR/DVD ASUS CB-5216A

Combo mechanika CDWR/DVD ASUS CB-5216A

Vysokorýchlostné optická mechanika umožňujúce čítať DVD disky až 16x a zapisovať na médiá CD-R a CD-RW.Rýchlosť zápisu na klasické CD-R je 52x na prepisovateľné médium CD-RW sa zapisuje 32x rýchlosťou.Nízke hodnoty prístupovej doby zabezpečujú rýchlu pripravenosť k čítania i zápisu.Zariadenie disponuje vyrovnávací pamäťou s kapacitou 2 MB a podporuje funkcie FlextraSpeed a FlextraLink pre lepšiu zápis na CD disky.Už samozrejmosťou je podpora 12 cm i 8 cm médií.
Mechanika sa pripája cez rozhranie ATAPI a dodáva sa v cenovo výhodnom BULK balenie - len samotná mechanika.
Rýchlosti zápisu:
52x CD-R
32x CD-RW
Rýchlosť čítania:
16x DVD-ROM
52x CD-ROM
Přístupová doba:
DVD:130 ms
CD:115 ms
Rozhranie:
ATAPI
Kompatibilita médií:
Zápisnica:CD-R, CD-RW
Čítanie:DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD-Video, DVD + R / RW, CD-Audio, CD-ROM, CD-ROM/XA, CD-I, Mixed Mode CD-ROM, Photo CD, CD-Extra , Video CD, CD-Text, DVCD, Bootable CD
Vyrovnávacia pamäť:
2 MB
Rozmery:
170 x 145 x 41 mm
Hmotnosť:
830 gramov
Kód:  GM358
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07