Obnoviť stránku

Club 2 %

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Club 2 %

Club 2 % dokonale trénuje vaše mozgové závity! Logická hra, primárne pre jedného hráča, je odvodená od známej "Einsteinovej hádanky". Tú dokáže údajne vyriešiť iba 2 % ľudí. Prijmite túto náročnú výzvu a staňte sa jedným z mála úspešných riešiteľov! Aby ste uspeli, máte príležitosť konať postupne. Začnite s najjednoduchšími úlohami, ktoré sú navrhnuté pre deti od štyroch rokov a pomaly zvyšujte náročnosť. Nakoniec, príďte k najnáročnejším hádankám, nad ktorými si lámu hlavu skoro všetci.
V balení sa nachádza celkovo 84 úloh, ktoré spočívajú v zoradení 3 – 5 osôb a rovnakého počtudomácich zvierat v chatkách umiestnených vedľa seba. Na kartách sú symboly, ktoré definujú iba niektoré vzťahy medzi jednotlivými postavičkami (sú/nie sú vedľa seba, žijú/nežijú spolu, žijú/nežijú v tomto dome, susedia/nesusedia spolu). Vašou úlohou je teda umiestniť figúrky na základe týchto informácií na správne miesta. Či ste sa stali úspešným riešiteľom, môžete skontrolovať na zadnej strane každej kartičky.
Ďalšie informácie:
Charakteristika:
Logikcá, hlavolam
Počet hráčov:
1 a viac
Obsah balenia:
5x plastový domček
5x figúrka ľudí
5x figúrka zvierat
84x karta so zadaním
1x pravidlá hry
Odporúčaný vek:
Od 4 rokov

Parametre a špecifikácia

Základné

Minimálny počet hráčov 1
Kód:  HRA449k
Produktové číslo:  9001890653896

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18