Obnoviť stránku

CLIN

Clin

Clin: expert na dokonale žiarivé okná

Zaujíma vás, prečo je Clin číslom jeden medzi prípravkami na umývanie okien? Výnimočná receptúra s bioalkoholom poskytuje vašim oknám žiarivý lesk bez šmúh, a čo viac – bez nutnosti náročného leštenia! Súčasťou výrobku je unikátny rozprašovač, ktorý použijete najskôr ako sprej a následne plní aj funkciu peny, ktorá umožní vyčistiť aj tú najodolnejšiu špinu. Vyberať si môžete medzi rôznymi typmi a veľkosťami balenia, a podľa špecializácie daného výrobku. Všetky produkty Clin uspokojujú našich zákazníkov aj vďaka príjemnej a osviežujúcej vôni čistoty.

Clin čističe na okná s rozprašovačom

Clin čističe na okná s rozprašovačom

Nová receptúra čističov na okná s prírodnou zložkou bioalkoholu odstraňuje nečistoty a špinu, a tak dokonale čistí sklenené povrchy a zaisťuje dlhotrvajúci lesk okien a zrkadiel bez šmúh. Čističe Clin na okná vynikajú svojim jednoduchým použitím a inovatívnou technológiou. Ich nádoby sú opatrené rozprašovačom, ktorý pomôže s nanášaním. Praktická pištoľ umožňuje funkciu striekania alebo tvorby peny a zaručuje jednoduchú aplikáciu prípravku aj na horšie dostupné plochy. Navyše pena z miesta nestečie hneď, vďaka čomu je proces čistenia ešte jednoduchší. Čistiaci prípravok Clin je určený na leštenie sklenených a hladkých umývateľných plôch ako sú okná, zrkadlá či sklenené stoly.

Čistiace obrúsky Clin

Čo sú to vlastne čistiace obrúsky Clin a na čo sú vhodné? Ide o univerzálny prostriedok na čistenie sklenených alebo plastových okuliarov, televíznych a počítačových obrazoviek, fotoaparátov, mobilných telefónov, a dokonca je vhodný aj na čistenie spätných zrkadiel na automobiloch. S čistiacimi obrúskami Clin získate užitočného pomocníka do vašej domácnosti, ktorého je dobré mať vždy poruke. Prípravky sú navyše opatrené sviežou vôňou citrónu, ktorú si ihneď zamilujete.

Clin čistiace obrúsky
Spresniť parametre
8 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11