Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLICK & TOUCH 2. generácia

5 1 hodnotení
Predp. cena
123,90 €

CLICK & TOUCH 2. generácia

Prestigio CLICK & TOUCH 2 – klávesnica s touchpadom a ocenením pre víťaza Red Dot Award 2021 za dizajn produktu v kategórie Počítače a IT

Po úspechu svojho predchodcu prichádza značka Prestigio s intuitívnou klávesnicou druhej generácie – Prestigio CLICK & TOUCH. Hlavnou myšlienkou bolo zabezpečiť dokonalú symbiózu tlačidiel a touchpadu myši. Týmto spojením vznikla klávesnica, ktorá je v podstate sama veľkým touchpadom, keďže viac ako 80 % jej plochy ako touchpad funguje. Prestigio CLICK & TOUCH 2 tak môžete využiť na ovládanie kurzora, klikanie, posúvanie obsahu i zoomovanie. Klávesnica vám samozrejme umožní využiť i štandardné funkcie ľavého a pravého tlačidla myši na označenie a presúvanie potrebných objektov.

Klávesnicu Prestigio CLICK & TOUCH 2 môže používať ktokoľvek

Či už ste ľavák alebo pravák, klávesnicu Prestigio CLICK & TOUCH 2 môže používať úplne ktokoľvek. Prostredníctvom aplikácie Clevetura App si totiž budete môcť prispôsobiť dotykové oblasti podľa svojich vlastných preferencií. Na váš dotyk tak môže reagovať celý povrch klávesnice Prestigio CLICK & TOUCH 2, alebo iba jeho ľavá/pravá strana.

Prestigio CLICK & TOUCH 2

Prestigio CLICK & TOUCH 2 sa pohodlne ovláda

Klávesnicu Prestigio CLICK & TOUCH 2 je možné bez problémov používať aj vtedy, ak ju zdvihnete. Za to vďačí svojej dobrej ergonómii.

Prestigio CLICK & TOUCH 2

Klávesnica vhodná na domáce použitie

S pomocou klávesnice Prestigio CLICK & TOUCH 2 sa dá bez problémov ovládať vaša SMART TV.

Prestigio CLICK & TOUCH 2

Prestigio CLICK & TOUCH 2 je ideálna do kancelárie

Kompaktné vyhotovenie klávesnice Prestigio CLICK & TOUCH 2 uvoľní miesto na vašom pracovnom stole. Myš už nebude potrebná.

Ovládajte na klávesnici Prestigio CLICK & TOUCH 2 multimédiá pomocou špeciálnych posuvníkov

Jednoduchým prejdením vášho prsta po dotykovej ploche multimediálneho posuvníka na ľavej strane sa ľahko presuniete na požadované miesto vo videu či filme, ktorý práve sledujete. Na pravej strane klávesnice Prestigio CLICK & TOUCH 2 sa nachádza posuvník na prácu so zvukovým rozsahom.

Prestigio CLICK & TOUCH 2

Prestigio CLICK & TOUCH 2 umožní inteligentné prepínanie a ovládanie kurzora

Prestigio CLICK & TOUCH 2

Ľahké kliknutie na klávesnici Prestigio CLICK & TOUCH 2 simuluje kliknutie a potiahnutie dvoma prstami zas rolovanie

Prestigio CLICK & TOUCH 2

Prestigio CLICK & TOUCH 2 má multimediálne posuvníky a umožní vám pohodlné písanie

Písanie si na klávesnici Prestigio CLICK & TOUCH 2 vychutnáte

Všetky klávesy na Prestigio CLICK & TOUCH 2 sa stláčajú rovnako ako na notebooku, pretože využívajú scissor spínače. Zdvih klávesov je príjemných 1,5 mm, vďaka čomu bude písanie rýchle, presné a pohodlné.

Prestigio CLICK & TOUCH 2 je naozaj inteligentná klávesnica

Výberom najrôznejších nastavení klávesnice Prestigio CLICK & TOUCH 2 budete zaručene prekvapení. Prostredníctvom aplikácie Clevetura App aktualizujete firmware klávesnice Prestigio CLICK & TOUCH 2 na najnovšiu verziu, ale bez problémov si nastavíte aj rozloženie a veľkosť dotykových oblastí, alebo si zmeníte citlivosť kurzora, či nakonfigurujete profily pre iPadOS, Mac OS, Android a Windows.

Klávesnica hravo obslúži aj viac zariadení

Klávesnicu Prestigio CLICK & TOUCH 2 jednoducho pripojíte až k štyrom zariadeniam súčasne. Na tieto účely využijete celkom tri Bluetooth kanály a konektor typu USB-C. Prestigio CLICK & TOUCH 2 jednoducho pripojíte k mobilným zariadeniam, počítačom, notebookom, herným konzolám, interaktívnym panelom a dokonca aj inteligentným televízorom.

Prestigio CLICK & TOUCH 2 je kompatibilná aj s tabletom Apple iPadom

Písanie na klávesnici je rýchlejšie, než písanie na klávesnici v obrazovke vášho tabletu. Vďaka Bluetooth rozhraniu môžete ku klávesnici Prestigio CLICK & TOUCH 2 pripojiť aj svoj Apple iPadom a v okamihu tak premeniť tablet na notebook. Po spárovaní budete môcť využívať nielen kurzor, ale aj bežné iPadové gestá.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní Bluetooth
Typ batérie Li-Ion
Počet batérií 1 ×

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice K televízoru
Formát klávesnice Keypad
Typ Hybridná

Usporiadanie

Lokalizácia Anglická
Typ klávesov Nízkoprofilové
Enter Jednoriadkový
Backspace Úzky
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Úzke

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Touchpad

Farba

Farba Sivá

Rozmery

Šírka 28 cm (280 mm)
Výška 1,17 cm (11,7 mm)
Hĺbka 12,8 cm (128 mm)

Hmotnosť

Hmotnosť 283 g

Použitie myši

Určenie Symetrická
Kód:  DX014c1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PSKEY2SGEN
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03