Obnoviť stránku

CLATRONIC RG 2892

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLATRONIC RG 2892

Vynikajúci raclette gril s lávovým kameňom pre grilovanie a pečenie. Ľavá strana je osadená lávovým kameňom a pravá potom zvlnenou raclette doskou s nepriľnavou vrstvou. Počet panvičiek dovoľuje pripraviť pokrm až pre 8 stravníkov. Gril má plynule regulovateľný termostat so svetelnou kontrolkou LED. Tento gril využijete na záhrade, doma, ale môžete si ho vziať napríklad na dovolenku. Kamenná aj grilovacia doska sú odnímateľné, takže je aj ľahko vyčistíte a umyjete.
Švajčiarske raclette si pôvodne pastieri pripravovali nad rozžeravenými uhlíkmi. Základné ingrediencií pre jeho prípravu bol kus tučného syra, ktorý sa ohrial tak, aby šiel zoškrabať drevenou špachtľou na tanier. Zajedala sa bagetou, tmavým chlebom alebo varenými zemiakmi. Dnes sa syr podáva do špeciálnych panvičiek na gril. Najvhodnejšie prílohou je zemiak varená v šupke a parmská šunka či kúsok mäsa, ktoré si orestujeme na vrchnej doske grile. Samozrejme, že fantázii sa medze nekladú a variácie s možnosťami na prípravu chutných špecialít sú nekonečné a záleží len na vás.Parametre a špecifikácie:
Príkon:

1300 W
Napájanie:
230 V, 50 Hz
Farba:
Čierna
Funkcie:
Grilovanie a pečenie
Odnímateľný gril
Odnímateľný lávový kameň
8 panvičiek
Jednoduchá údržba
Nastaviteľný termostat so signalizáciou LED

Kód:  EAV1121m
Produktové číslo:  RG2892

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04