Obnoviť stránku

CIARRA CBBEH392BF

Garancia najlepšej ceny
Novinka
788,90 €

CIARRA CBBEH392BF

Varná doska CIARRA CBBEH392BF

Ušetrite miesto vo vašej kuchyni s elegantnou indukčnou varnou doskou CIARRA CBBEH392BF kombinovanou s odsávačom pár. K dispozícii vám budú hneď dve platničky, každá s presnou reguláciou teploty a 9 úrovňami výkonu. Varná doska CIARRA CBBEH392BF nielen dobre vyzerá, ale s ňou aj ušetríte na energiách. Indukčnévarenie sa pýši nižšou spotrebou energie oproti elektrickým či plynovým spotrebičom. Vstavaný digestor so systémom Plasma+System účinne odvádza dym a pachy a nevyžaduje žiadnu výmenu filtra, preto vás nečakajú ani dodatočné investície.

Varná doska CIARRA CBBEH392BF
Varná doska CIARRA CBBEH392BF

Varná doska s deviatimi úrovňami výkonu

Jednu z deviatich úrovní výkonu varnej dosky CIARRA CBBEH392BF pohodlne nastavíte na prehľadnom dotykovom displeji. Nájdete na ňom aj praktický časovač, vďaka ktorému nebudete musieť čas prípravy pokrmu strážiť a detský zámok. Indukčná doska CIARRA CBBEH392BF je osadená dvomi platničkami s priemerom 180 mm (1 800 W/Booster 2 200 W). Poteší vás flex zónou, ktorá umožňuje prepojenie oboch varných zón na jednu veľkú plochu, nie je tak problém variť vo veľkom hrnci či pekáči.

Varná doska CIARRA CBBEH392B

Elektromagnetický odsávač pár

Integrovaný odsávač pár indukčnej varnej dosky CIARRA CBBEH392BF je vybavený energeticky úsporným motorom s automatickým odsávaním a zaisťuje rýchlosť prúdenia vzduchu až 350 m3/h. Nechýba ani funkcia Booster, tá vám umožní okamžite dosiahnuť maximálny výkon (459 m3/h). Hladina hluku pritom dosahujemaximálne 70 dB. Špičkový systém Plasma+System nielen eliminuje pachy a dym, ale aj baktérie a choroboplodné zárodky.

Pridať kolotoč

Vložte ID skupiny produktov

Pre zrušenie existujúceho kolotoča stačí kliknúť na tlačidlo Pridať produkt bez hodnoty!

Pridať kolotoč

Parametre a špecifikácia

Inštalácia

Inštalácia Áno

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 2
Funkcie a vlastnosti Automatická detekcia riadu, Booster, Časovač, Displej, Dotykové ovládanie, Integrované odsávanie pár, Plynulá regulácia výkonu, Pause, KeyLock
Prepojenie dosky s digestorom Áno

Rozmery varnej dosky

Výška 24,5 cm
Šírka 39 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Brúsené hrany
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Možnosť zapustenia do dosky
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  CIAVD002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CBBEH392BF

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01