Obnoviť stránku

Chromebooky ASUS

ASUS Chromebooky

Chromebooky ASUS – spojenie výkonu, spoľahlivosti a elegancie

Chromebooky ASUS spájajú spoľahlivý výkon, jednoduchú mobilitu, pôsobivý dizajn a prijateľnú cenu. Chromebooky sú väčšinou chápané ako lacnejšia, menej výkonná odnož notebookov. Spoločnosť ASUS vám však napriek tomu ponúkne dostatočne výkonné zariadenie, ktoré sa hodí najmä na kancelársku prácu, prehliadanie internetu alebo písanie poznámok. Nižšia hmotnosť sa navyše postará o ľahký prenos. Či už potrebujete spoľahlivý pracovný nástroj, školskú pomôcku alebo zábavné zariadenie na cesty, Chromebooky ASUS sú tu, aby vám ponúkli skvelý zážitok a podporili vás v každodenných úlohách.

Chromebooky ASUS

Špičkový výkon a spoľahlivosť spĺňajú Chromebooky ASUS na jednotku

Chromebooky ASUS patria medzi tie najvýkonnejšie na trhu, pretože výkon a spoľahlivosť sú hodnoty, na ktorých si značka zakladá. Myslite ale na to, že chromebook nie je určený na náročnejšie úkony, napríklad pokročilú grafiku či hranie hier. Chromebook ASUS naopak, poteší vás plynulým chodom, pôsobivým operačným systémom ChromeOS, elegantným vzhľadom a predovšetkým spoľahlivosťou. Pri mnohých modeloch nájdete procesor Intel Core i5, čo je aktuálne najvýkonnejší procesor, ktorým sú Chromebooky osadené. Chromebook ASUS sa navyše chváli jednoduchým používaním, ktoré sadne úplne každému.

Štýlová elegancia a portabilita robia z Chromebooku ASUS skvelého spoločníka

Pôsobivý dizajn je v podstate doménou značky ASUS, preto niet divu, že aj Chromebooky tohto výrobcu vyzerajú skvostne. Oproti konkurencii pôsobia na prvý pohľad moderne a elegantne, mnohokrát sú doplnené o vkusné dotykové pero. Chromebook ASUS väčšinou poskytuje možnosť ohnúť si displej do konkrétneho uhla, ktorý sa vám práve hodí. To samozrejme ďalej súvisí s jednoduchou portabilitou, o ktorú sa stará aj nižšia hmotnosť a menšie rozmery. Veľkosť displeja nepresahuje 14". Chromebook ASUS si teda môžete vziať takmer kamkoľvek.

ASUS Chromebooky
Chromebook ASUS

Chromebooky ASUS sú perfektnou investíciou do budúcnosti

Chromebook ASUS si môžete zaobstarať naozaj lacno, napriek tomu však získate kvalitné, spoľahlivé zariadenie, ktoré vám pri správnej údržbe bude slúžiť mnoho rokov. Od použitých materiálov cez vybrané komponenty až po samotné spracovanie – všade je evidentná kvalita. Investujete do zariadenia, ktoré nielenže splní vaše súčasné potreby, ale bude vám slúžiť aj dlho do budúcnosti. Či už patríte medzi náročnejších používateľov, alebo hľadáte len ľahko prenosné zariadenie na písanie poznámok, Chromebooky ASUS predstavujú stávku na istotu.

Spresniť parametre
16 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19