Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Choetech

Choetech – banner

Choetech: Špičkové nabíjacie príslušenstvo

Od svojho uvedenia na trh v roku 2012 si spoločnosť Choetech získala uznanie výrobcov v odbore a teraz je jedným z popredných svetových dodávateľov špičkového mobilného príslušenstva, najmä v oblasti bezdrôtového nabíjania. V ich ponuke nájdete bezdrôtové nabíjacie stanice, nabíjacie adaptéry, káble, ďalej držiaky mobilu do auta, replikátory portov, obaly na mobil a mnoho ďalšieho. Všetko je vyrobené s ohľadom na kvalitu, bezpečnosť, jednoduchosť a štýlový dizajn. Vďaka upevnenej povesti a dlhodobému záväzku voči zákazníkom spoločnosť Choetech naďalej rastie rýchlym tempom a prináša na trh stále čerstvé inovácie. Pokiaľ zvolíte mobilné príslušenstvo Choetech, nebudete ľutovať!

Spresniť parametre
253 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03