Obnoviť stránku

Chladničky INDESIT

Lednice Indesit

Chladničky Indesit: Preverené životom

Chladničky Indesit vám do vašej kuchyne prinášajú inteligentné inovatívne technológie, elegantný a moderný dizajn a vyznačujú sa najmä svojou energetickou úspornosťou. Sú navrhnuté tak, aby vo všetkých smeroch vyhovovali potrebám a špeciálnym požiadavkám celej vašej rodiny a splnili všetky priestorové nároky rôznych domácností.

Chladničky s mrazničkou Indesit

Chladnička Indesit a technológia Total No Frost

Beznámrazová technológia Total No Frost zaistí nepretržitú a rovnomernú cirkuláciu vzduchu v oboch častiach chladničky Indesit. V chladiacej ani mraziacej časti vďaka nej nebude vznikať nežiadúci ľad.

Zásuvka Freshspace – na čerstvú zeleninu a ovocie

S praktickou zásuvkou Freshspace na uloženie ovocia a zeleniny zaistíte, že budú vaše potraviny vždy čerstvé a chutné. To všetko vďaka automatickému vytvoreniu perfektných podmienok vnútri tejto špeciálnej priehradky.

Chladnička Indesit
    Chladnička Indesit nehrdzavejúca oceľ

    Chladnička Indesit s funkciou PUSH & GO pre najlepšiu kvalitu potravín

    Vďaka funkcii PUSH & GO sa už nebudete musieť báť, že po dlhšom otvorení dverí výrazne stúpne teplota vo vnútri Indesit chladničky. Táto prevratná technológia zaistí o 40 % rýchlejšiu obnovu teploty a vďaka tomu zachovajú chladničky Indesit ideálne podmienky pre vaše potraviny.

    Spresniť parametre
    10 položiek

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB06